Wijzig je omslagfoto
info@beeldendepraktijken.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Wil
Fontein
langstraat 99 5801AC Venray

Hallo Ik ben een enthousiaste beeldend therapeut die in haar hart geraakt is door ACT. Het heeft mij gebracht dat ik vanuit meer compassie met mezelf durf te gaan voor dat wat ik echt belangrijk vind: mijn prachtig vak, beeldend therapie gecombineerd met ACT. Beide ervaringsgerichte methodes zijn gericht op voelen en handelen.
Ik bied behandelingen aan in mijn praktijk en online met behulp van de ACT Guide-App. Ik heb 18 jaar ervaring als beeldend therapeut. Binnen de GGZ, mijn eigen praktijk en mijn persoonlijke ervaring met ACT. Met een open houding, enthousiasme en humor wil ik met je op onderzoek gaan.
Voor meer informatie neem gerust contact met me op.
Wat is Beeldende Therapie?Beeldende therapie is een ervaringsgerichte therapievorm voor jongeren en volwassenen en valt onder overige psychologie. Hierbij wordt gebruikgemaakt van allerlei materialen; zoals potlood, verf, hout, steen, klei, textiel en digitale middelen. In het beeldende werk worden jouw kwaliteiten en valkuilen zichtbaar, tastbaar en concreet gemaakt. Het biedt je de mogelijkheid om te ervaren en gevoelens tot expressie te brengen. Dit geeft nieuwe inzichten en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden aan te leren. Je hoeft niet creatief te zijn. Het gaat hierbij vooral om het proces en niet om het resultaat.