De gratis ACT Guide hulp app​

DE GRATIS

ACT GUIDE ZELFHULP APP

Het leven kan soms behoorlijk uitdagend en ingewikkeld zijn. Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die je angstig of depressief kunnen maken. Daarnaast kun je door botte pech ineens chronisch ziek worden, of kun je verdwalen in je hoofd door wat je in je verleden allemaal hebt meegemaakt.

Dit is niet raar. Het is vooral heel vreemd dat we als kinderen op school alles leren, behalve hoe we slimmer met gedachten, gevoelens en omstandigheden om kunnen gaan. Onze app leert je deze basis vaardigheden, waarna alles hopelijk net een beetje leuker en makkelijker voor je wordt.

In deze korte video leggen we uit wat de app precies inhoudt:
Video afspelen

Voor wie is de zelfhulp app geschikt?

Je hoeft geen stoornis te hebben om iets aan ACT te kunnen hebben. Sterker nog: Wij zijn fel tegen het lukraak labelen van mensen. ACT is een vorm van positieve psychologie, en richt zich vooral op hoe je meer uit het leven kunt halen. Dus in plaats van dat we pijnvrije Supermensen moeten zijn, ligt bij ons de focus op zelfacceptatie, compassie en mededogen.

Dus of je nu depressief bent of angstig, of je nu autistisch bent of perfectionistisch: Wij willen je vooral leren hoe je makkelijker om kunt gaan met de moeilijke dingen in je leven. Je mag dat label dus met een flinke schep zout nemen, zodat je je eigen menselijkheid kunt omhelzen. De basis van ACT is dat je mag denken wat je denkt, dat je mag voelen wat je voelt, en dat je mag zijn wie je bent.

Wat is ons doel?

Het kan zijn dat je met de oefeningen in deze app al gelijk voldoende op weg wordt geholpen. Soms heb je maar een klein positief zetje nodig om hele grote dingen te kunnen bereiken. En daarnaast kun je, als dit materiaal naar meer smaakt, op zoek gaan naar laagdrempelige begeleiding bij jou in de buurt via www.actprofessional.nl. Hier staan al onze collega’s die met de app werken. Zij beschikken over een enorma data-base met meer dan 750 oefeningen, animaties, metaforen, filmpjes en games, waarmee ze voor jou een programma op maat kunnen maken. En natuurlijk kun je ook een zelfhulpboek van Gijs aanschaffen, dat je hopelijk nóg verder op weg zal helpen.

Op actprofessional staan al onze collega’s die met de ACT Guide app werken. 

Je kunt op deze site op zoek gaan naar laagdrempelige begeleiding bij jou in de buurt.

Via de zoekfunctie kun je gemakkelijk zoeken naar een professional bij jou in de buurt.

Lees de

boeken van gijs

De boeken worden CO2 neutraal verzonden. Dit betekent dat bestellingen twee keer per week worden verzonden, op maandag en donderdag. Het kan daardoor soms iets langer duren voordat je je boeken in huis hebt. Daarnaast gaat de volledige opbrengst van alle boeken die je via deze website bestelt naar goede doelen.

Ben je zelf een professional?

Registreer je dan vervolgens in de app als professional en krijg 30 dagen gratis en vrijblijvend toegang tot de Master licentie.

Wil je de ACT Guide App bij je cliënten inzetten? Neem dan contact op via klantenservice@act-guide.com of 040-209 40 81.