ACT Guide App

ÉÉN APP VOOR

PROFESSIONAL & CLIËNT

De ACT Guide App geeft jou als therapeut, psycholoog, trainer of coach de mogelijkheid om op een eenvoudige manier verbonden te zijn met al je cliënten. Inhoudelijk is de app opgebouwd uit online trainingen, de speelplaats en de bibliotheek.

Er zijn volledige online ACT trainingen ontwikkeld die je als professional exclusief aan je cliënten kunt aanbieden. Meer weten?

In deze korte video leggen we uit wat de app precies inhoudt:
Video afspelen

De ACT Guide App is een kennisplatform van Drs. Gijs Jansen op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Iedereen kan de app gratis downloaden. Je krijgt dan toegang tot een aantal oefeningen en daarnaast kun je een ACT professional zoeken bij jou in de buurt.

Ben je zelf professional of wil je jezelf scholen in ACT? In dat geval biedt onze app je een wereld aan mogelijkheden. Bij aanschaf van een Pro licentie krijg je toegang tot onze complete wereld met honderden oefeningen, animaties, games, filmpjes en meer dan 75 uur aan demonstratievideo’s. Daarnaast kun je (live) webinars bijwonen of op een later moment terugkijken.

Werk je met cliënten? Dan is het aanschaffen van een Master licentie een absolute must. Je kunt dan onbeperkt cliënten of groepen cliënten toevoegen. Vervolgens kun je ze al ons state of the art materiaal doorsturen ter ondersteuning van je ACT programma. Daarnaast krijg je ook hier uiteraard toegang tot een enorm educatie-gedeelte en kun je meedoen aan (live) webinars.

Onze app is continu in ontwikkeling, waarbij we telkens nieuwe content en functionaliteiten toevoegen.

actprofessional.nl is een verzameling van alle act professionals die bij ons gebruik maken van onze master licenties. Potentiele cliënten kunnen op deze site hun professional vinden die het beste bij hun wensen past. Via de zoekfunctie kunnen potentiële cliënten ook makkelijk zoeken welke professional dicht bij hun in de buurt is. Dus als jij als act professional op zoek bent naar nieuwe cliënten dan is dit het ideale platform om jezelf te introduceren.

Lees de

boeken van gijs

De boeken worden CO2 neutraal verzonden. Dit betekent dat bestellingen twee keer per week worden verzonden, op maandag en donderdag. Het kan daardoor soms iets langer duren voordat je je boeken in huis hebt. Daarnaast gaat de volledige opbrengst van alle boeken die je via deze website bestelt naar goede doelen.

Wil je de gratis content van de app?

Onze app leert je deze basis vaardigheden, waarna alles hopelijk net een beetje leuker en makkelijker voor je wordt.