Wendy van Gaal-Teunissen

Wendy van Gaal-Teunissen
Naam Wendy van Gaal-Teunissen Adres Vossehol 87, Oss, Nederland Soort professional CoachOverigPsychosociaal Hulpverlener Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingOnline begeleidingVergoed door verzekeraar Specialismes

Informatie

Na mijn vierjarige opleiding tot psychosociaal therapeut ben ik al vrij snel  in aanraking gekomen met ACT. Ik werkte vanaf het begin  al ervaringsgericht, wat voor een heel groot deel overeenkomt met ACT: ruimte maken voor wat zich in het hier-en-nu aandient en onderzoeken hoe  je daarmee contact maakt.  Wat ik vaak miste was een meer concrete structuur en aanpak waarmee mijn cliënten echt stappen konden gaan zetten vanuit dat wat er voor en echt toe doet in het leven.

In ACT heb ik dat gevonden Voor mij is ACT niet zomaar een methodiek maar veel meer  een manier van leven. Ik werk dan ook volledig vanuit de ACT-visie.  Ik school me regelmatig bij. Mijn ervaring ligt op het gebied van omgaan met ziekte en pijn, rouw en verlies, angst, depressie, stress en allerlei levensvragen. In mijn praktijk zie ik zowel mannen als vrouwen,  in alle leeftijden vanaf 16 jaar.

Ik voer praktijk in Oss en Den Bosch.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken