Professional

Wijzig je omslagfoto
wendela@cvpc.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Wendela
den Tonkelaar
Gelderland
Mozartlaan 14, Velp, Nederland

Ik ben psycholoog, gespecialiseerd in de methode paardencoaching. Ik begeleid volwassenen en kinderen om meer PK in zichzelf te vinden zodat hun mentale veerkracht groter wordt. Hierbij zet ik paarden en pony's in als co-coach in de methode ervarend leren, gebaseerd op de principes van ACT. 
Volwassenen kunnen in het IK met PK traject met behulp van paarden meer veerkracht ontwikkelen in hun leven. Kinderen en jongeren kunnen het KIDS met PK traject volgen. Je kan met allerlei soorten hulpvragen bij mij en de paarden terecht. Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op de paarden gereden, maar vanaf de grond met de paarden gewerkt. Op mijn website en Youtube-kanaal kan je filmpjes vinden om een indruk te krijgen van paardencoaching en wat je van een sessie kan verwachten. 
In 2015 heb ik naast mijn coachingspraktijk het Centrum voor Paardencoaching opgericht, een opleidingscentrum met opleidingen om paardencoach te worden of om bijgeschoold te worden in de combinatie van paardencoaching en ACT. Hierdoor heb ik een breed netwerk van professionals en kan ik je ook in contact brengen met collega's in andere regio's.