Professional

Wijzig je omslagfoto
v.kuppens@purechoice.nl
Wijzig je omslagfoto

ACT Master, Coach en Gestalttherapeut met specialisme stress & burn-out. Worstel je met werk- en prestatiedruk, perfectionisme of faalangst? Ik ga graag samen met je op weg naar veerkracht!


Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Virginie
Kuppens
Overijssel

Veerkracht vanuit authenticiteit
Ervaar je spanning, stress of werkdruk op je werk en loop je vast door prestatiedruk, faalangst of perfectionisme?
Lukt het je niet om alleen uit deze worsteling te komen en ben je op zoek naar support?
Ik begeleid je graag op weg naar een voluit en vrij leven door die waardevolle keuzes te maken die werkelijk belangrijk zijn en te leren omgaan met lastige gevoelens en gedachten. Een zoektocht die uitdaagt en nieuwe kansen biedt. Je neemt de regie weer over je leven en ontwikkelt veerkracht om mee te bewegen met de veranderingen op je levenspad.
Ik werk inmiddels 20 jaar als coach en trainer in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Ik ben tevens ACT Master en Gestalttherapeut met als expertise stress- en burnoutproblematiek.
Mijn passie is om mensen te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn, zodat ze werken en leven vanuit hun authentieke kracht. Ik begeleid je met toewijding en betrokkenheid!
Ik geniet elke dag van mijn vriend en levenslustige dochter en houd van films, theater, samen eten met vrienden, een goed boek, yoga en work-outs.
Zie ook mijn website www.veerkrachtmetact.nl met een interessant verdiepingstraject met ACT!