Wijzig je omslagfoto
sylvia@rooverscoaching.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Sylvia
Roovers
Noord-Brabant

Ik werk ruim 20 jaar als Arbeid- en Organisatiepsycholoog, de afgelopen 11 jaar als zelfstandige vanuit mijn praktijk Sylvia Roovers coaching en advies in Tilburg. Mijn cliënten weten mij te vinden door de combinatie van mijn ruime ervaring met werk gerelateerde begeleiding en  mijn kennis en (persoonlijke) ervaring met alles wat met hoogsensitiviteit te maken heeft. Daarnaast ben ik specialist op het gebied van stress en burnout.
Kortom: voel jij je kwetsbaar, ben je onzeker over de koers die je volgt in je leven of loopbaan, heb je last van overweldigende emoties, een druk hoofd, spanning gerelateerde fysieke en mentale klachten en heb je moeite om jouw grenzen duidelijk te stellen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook wanneer de samenwerking in jouw team niet lekker loopt of het werkklimaat  gezonder en positiever mag, help ik je graag om werkgeluk en (persoonlijke) veerkracht van jou en/of jouw team te vergroten.
Sinds april 2022 werk ik met twee andere (team)coaches samen in Klavergoud (www.klavergoud.nl ). Met mijn collega Hein Geerts bied ik de ACT-werkplaats aan. Een eendaagse training op basis van ACT die je helpt om zelf regie te nemen over de lastige dingen in je leven en werk.