Wijzig je omslagfoto
yourhealthymind
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Sanne
van Wamel
Gelderland

Welkom!

Wat goed dat je aandacht hebt en de tijd neemt om kort kennis te maken met mij. Ik ben Sanne van Wamel (1985) en heb in het jaar 2020 Your Healthy Mind opgericht, nadat ik hersteld ben van een burn-out en depressie. Waarom? Ik heb passende hulp en begeleiding gemist in mijn herstelperiode. De traditionele weg met hulpverleners was voor mij niet helpend. Van de huisarts, naar medicatie, praktijkondersteuner, haptonoom, psychiater… Het waren andere hulpverleners en ervaringen die mij er bovenop brachten met duurzaam effect. Coaching, ACT, Mindfulness en het ervaren van stilte retraites. Het interne onderzoek door mindfulness en retraites hebben mij andere inzichten gegeven die geen enkele andere hulpverlener mij heeft kunnen bieden. Coaching en ACT maakte alles toepasbaarder. De inzichten die ik ontdekte, kon ik gelijk toepassen in mijn dagelijks leven waardoor ik snel stappen vooruit kon zetten. Dit alles heeft mij geïnspireerd om anderen met soortgelijke klachten (persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out en depressie) professioneel te begeleiden met coaching, therapie, e-health, mindfulness en training.

▪ Als MENS ben ik open, makkelijk benaderbaar, empathisch, belangstellend, betrokken, direct, inspirerend, vriendelijk, hou ik van eenvoud en bied ik steun, vertrouwen en veiligheid zodat anderen hun ervaringen met mij durven delen.
▪ Als ERVARINGSDESKUNDIGE voel ik wat jij voelt, luister ik wat jij zegt, hoor ik wat jij denkt en zie ik wat jij doet.
▪ Als VAKSPECIALIST onderzoek ik als ACT Master Professional de denk-, gevoel- en gedragspatronen van jou van buitenaf en van binnenuit. Mijn werkwijze is mensgericht, ervaringsgericht, ontwikkelingsgericht en oplossingsgericht.
▪ Als PROFESSIONAL werk ik graag samenwerken met organisaties en mij diensten dragen bij aan verzuimreductie, het vergroten van duurzame inzetbaarheid en de mentale vitaliteit van een ieder wordt bevorderd.
▪ YOUR HEALTHY MIND is anders dan alle andere hulpverleners! De professionele begeleiding houdt niet op na een sessie. Want tussen de sessies door heb jij het juíst moeilijk. Ook dan sta ik voor je klaar, via whatsapp of email. Daarnaast is er aandacht voor andere dierbaren die thuis goede hulp willen bieden, maar niet weten hoe. Iemand die burn-out is, of zich depressief voelt, heeft vaak invloed op andere sociale relaties. Er is ruimte om anderen uit te nodigen bij een coachgesprek. Wil je met mij persoonlijk kennismaken? Of wil je met mij sparren hoe we jou of jouw medewerkers mentaal vitaal krijgen én houden?
Laten we dan een (virtuele) kop koffie drinken samen!