Wijzig je omslagfoto
info@boshuiscoaching.nl
Wijzig je omslagfoto

Ga naar buiten en vertraag. Neem je gedachten niet te serieus. Wees lief voor jezelf. Luister naar je lijf en je gevoel. Dan komen de antwoorden vanzelf.


Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Sabine
Verbeek-Reinders
Overijssel
Heinoseweg 31, Dalfsen, Nederland

Ben opgeleid tot acceptance and commitment (ACT) therapeut, wandelcoach, stress en burn-out specialist, mediator en jurist (arbeidsrecht).

Ben getrouwd met Gertjan Verbeek en we hebben een dochter Sinne (Fries voor Zon/2017).

Na jarenlang in Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben, woon ik nu met mijn gezin in Overijssel. In het buitengebied van Hoonhorst, omringd door weiland en bos, wonen we in een blokhut. Iets verderop heeft mijn man inmiddels nog een houten huis gebouwd, betimmerd met hout van eigen bomen. We zochten nog een bestemming voor deze plek. Hier is het idee voor Boshuis Coaching ontstaan.

Vanuit deze fijne werkplek met uitzicht op natuur neem ik je graag mee het bos in voor een goed gesprek. De natuur zit vol inspiratie en is een prachtige coachomgeving. 

Heb jij een probleem waar je zelf niet uitkomt? Laten we samen gaan wandelen. Ik kan je helpen om helder te krijgen wat de kern is van je vraagstuk. Wat er voor jou daadwerkelijk toe doet. Samen ontdekken we waar je blij van wordt. Wat al goed gaat. Waar jij meer van wilt. Ook kijken we naar hindernissen die je tegenkomt op je pad en hoe je daarmee wilt omgaan. Met kleine behapbare stapjes gaan we concrete stappen zetten richting jouw waarden en doelen.

Door de combinatie van mijn opleidingen heb ik inmiddels een integratieve en holistische manier van werken ontwikkeld, waarbij ACT een belangrijk uitgangspunt is. Daarnaast put ik ook uit mijn eigen ervaringen.

Mijn missie: Dat je je na een coachwandeling lichter voelt en jezelf beter begrijpt.

Tot in het bos!