Professional

Wijzig je omslagfoto
pulpocoaching
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Peggy
Klein
Flevoland

Pulpo ala gallega – octopus op een bedje van aardappelen met pikante paprikapoeder en olie. Het is één van mijn lievelingsgerechten. Als ik aan Pulpo ala gallega denk begint voor mij de zon te schijnen. Ik zie voor me hoe ik met mijn lief op een terras aan het genieten ben van dit heerlijke gerecht en een koel glas witte wijn. We praten, eten, drinken, lachen en voelen de warmte van de zon. Als ik dit beeld oproep ervaar ik een geluksgevoel. Het is voor mij gekoppeld aan de zin van mijn leven: mooie momenten met mijn gezin, familie, vrienden en andere dierbaren. Ontmoetingen met bekenden en onbekenden, maar ook momenten van rust en tijd voor mezelf. Kort gezegd: in verbinding zijn met mezelf en anderen.

Leuk detail is, dat de octopus allerlei patronen en vormen uit elkaar kan houden, erg scherp kan zien en zeer leergierig is. Voor een doolhofproef draait de octopus zijn hand niet om. Voor mij de brug naar coaching. Ook jij zal je na je coachtraject een weg weten te banen richting jouw doel. Bij de start kun je nog het idee hebben de weg kwijt te zijn, maar al snel zul je inzichten krijgen en scherper gaan zien.

Net als de octopus ben ik leergierig en gebruik ik verschillende 'tentakels' om in beweging te komen. Ik luister, speel, spiegel, confronteer, verdiep, inspireer en motiveer. Met warmte, humor, zorg, betrokkenheid en aandacht ben ik jouw klankbord en sparringpartner.

Pulpo Coaching, mijn liefde en passie voor mensen en persoonlijke ontwikkeling omgezet in een praktijk voor groei, herstel, verandering en bewustzijn vanuit mijn geloof dat je zelf het verschil kunt maken.