Professional

Wijzig je omslagfoto
karin.bosman@bcenc.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Karin
Bosman
Zuid-Holland

Hallo, wat leuk je te zien!
Mijn naam is Karin Bosman (1968) en al ruim 25 jaar begeleid ik mensen die in hun werkomgeving geconfronteerd worden met veranderingen zoals reorganisaties, nieuwe werkprocessen en/of IT systemen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om ruimte te geven aan de onzekerheden, angsten en/of boosheid die hiermee gepaard gaan en dat in grote projecten hier juist meestal aan voorbij wordt gegaan.

Het is mijn missie om de mens in veranderingstrajecten centraal te zetten en te houden! En dat doe ik door met oprechte aandacht te luisteren en mogelijkheden te creëren voor mensen om zich gehoord en begrepen te voelen.

Daarnaast werkte ik enkele jaren als socratisch coach (na het afronden van de training Socratisch Coachen en een 1,5 jaar durende Masterclass bij Hilde Veraart) wat gestoeld is op de principes van de cognitieve gedragstherapie. Door het Socratisch Coachen heb ik, naast de basisvaardigheden als coach, met name de kracht van de juiste vragen stellen mogen ervaren en geleerd.

Sinds 2018 heb ik me verdiept in ACT en ontdekt dat het werken aan het vergroten van je psychologische flexibiliteit met ACT zoveel zinvoller is dan te proberen negatieve gedachtes om te zetten in positieve in de hoop daarmee je gedrag te veranderen. Die gedachtes laten zich namelijk helemaal niet sturen! En ondertussen zit je nog steeds met gedrag wat je niet verder brengt!

Worstel jij weleens met die eeuwige piekerfabriek in je hoofd, met angst, boosheid, verdriet of onzekerheid?
In een aantal 1 op 1 sessies ga ik graag met jou op weg om te ontdekken wat je met ACT kan doen om je psychologische flexibiliteit te vergroten en beter te leren voelen in plaats van je beter te voelen.

Naast fysieke ontmoetingen in mijn praktijk aan huis in Nieuw-Vennep, kunnen we sessies ook online doen. Tevens werk ik met de ontzettend gave ACT guide app waarmee je gratis toegang krijgt tot extra oefeningen en video's.
Ik zie ernaar uit om je echt te ontmoeten en een stukje met je mee te lopen op jouw pad! Te beginnen met een vrijblijvende kennismaking.