Judith Willems

Judith Willems
Naam Judith Willems Adres Fokkerstraat 12, Leusden, Nederland - Toon op kaart Soort professional Coach Eigenschappen CoachingOnline begeleiding

Biografie

Wie ben ik:


Ruim 12 jaar werkte ik succesvol bij USG, waar ik als manager ingezet werd om nieuwe vestigingen op te zetten en probleem-vestigingen aan te pakken. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach en trainer en help ik met succes managers en directieleden meer uit zichzelf te halen en te groeien naar inspirerende leiders. Naast persoonlijke ontwikkeling ben ik gespecialiseerd in burn-out en ik werk o.a. voor politieke partijen, het bedrijfsleven (van groot tot klein) en de overheid.

Ik ben ACT-Master (Acceptance and Commitment Therapy) en geschoold in diverse andere cognitieve gedragstechnieken, waaronder NLP, Rationeel-Emotieve Therapie, Value-Based Transformation, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Ik zal dan ook inzetten wat nodig is om jouw doelstelling te bereiken, waarbij ACT wel een grote rode draad in de aanpak is. Daarbij zal ik ook ervaringen uit mijn eigen leven met je delen, als dat jouw proces dient. 

Als coach ben ik lid van de NOBCO, de branchevereniging voor beroepscoaches. Zo weet jij dat je bij een kwalitatief goede coach terecht komt.

Onafhankelijke recensies over mijn coachsessies zijn te lezen op Trustpilot, onder Meet Me Coaching.

Coaching:

Ik werk gemiddeld met 8 sessies van twee uren per sessie. In de sessies werken we met wat er bij jou speelt. Ik help je bewust te worden van wat je doet en hoe het anders kan. De periode tussen de sessies door ga jij aan de slag met wat je in de sessies hebt geleerd. Daarbij werk je met een werkboek en krijg je toegang tot de ACT-app. In de app staan allerlei filmpjes en verhalen die jouw proces verduidelijken. Het is belangrijk dat je met je huiswerk aan de slag gaat. Want het leren van ACT zit hem in de periode na de sessie, waarin je gaat oefenen met wat in de sessie is besproken.

Wil je even kennismaken? In deze video stelt Judith zich voor!

Locaties:


Je kunt bij mij terecht in mijn coachkamer in Amersfoort/Leusden. Hier word je in de watten gelegd met goede koffie, of het nu cappuccino, een latte is of gewoon zwarte koffie is. Thee mag je kiezen van de theekaart en er is altijd wat lekkers bij! Zo is het extra fijn om met jezelf aan de slag te gaan!Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken