Judith Willems

Judith Willems
Naam Judith Willems Adres Kerkweg 7, Leusden, Nederland - Toon op kaart Soort professional Coach Eigenschappen CoachingOnline begeleiding

Biografie

Even voorstellen:

Een groot deel van mijn loopbaan werkte ik als manager in het bedrijfsleven en zag daar vaak dat mensen niet gelukkig waren. Ik vroeg me af hoe dat kwam en wilde daar mensen graag bij helpen. Ik merkte dat mijn passie meer lag bij het begeleiden van mensen dan in de commercie en ben me in coaching gaan verdiepen.

Wat me toen al opviel was dat mensen vaak niet zichzelf kunnen zijn. Vaak ga je dan dingen doen omdat je verwacht dat het zo moet of hoort, maar wat helemaal niet zo bij je past. Totdat je op het punt komt dat je dat niet meer wilt.

Acceptance and Commitment Therapy:

Toen ik in aanraking kwam met ACT viel alles op z'n plek. Bij ACT leer je niet dat negatieve gevoelens en gedachten er niet mogen zijn, waar het in de reguliere cognitieve gedragstherapie wel over gaat. Bij ACT hoef je die moeilijke gedachten en gevoelens niet om te buigen naar iets positiefs, simpelweg omdat dat op de lange termijn niet werkt. Bij ACT mag het er allemaal zijn en leer je juist deze gevoelens en gedachten te accepteren. Om daarnaast bewust te worden van jouw waarden. Je leert dan ook te handelen naar die waarden, ook al vind je dat soms moeilijk. En als je dingen doet die gebaseerd zijn op wat voor jou belangrijk is, dan ga je vanzelf ervaren hoe fijn dat is.

Bij ACT leer je dat je jezelf toestemming mag geven en daardoor ga je je steeds vrijer voelen. En daarbij mag je ervaren dat het ook spannend en eng kan zijn. Je laat je er alleen niet meer door tegenhouden. 

Ik kan je helpen ACT te leren toepassen in jouw leven. En zal daarbij ook ervaringen uit mijn eigen leven met je delen, als dat jouw proces dient. Als moeder van een inmiddels volwassen dochter, een puberzoon en een volwassen stiefzoon, als echtgenote, als werkneemster, als leidinggevende, als ex-partner, als zelfstandig onderneemster en ga zo maar door. Al die ervaringen neem ik mee in mijn begeleiding. 

Coaching:

Ik werk gemiddeld met 8 sessies van twee uren. In de sessies krijg je veel uitleg, ondersteund door metaforen. De periode tussen de sessies door ga jij aan de slag met wat je in de sessies hebt geleerd. Daarbij werk je met een werkboek en krijg je toegang tot de ACT-app. In de app staan allerlei filmpjes en verhalen die jouw proces verduidelijken. Het is belangrijk dat je met je huiswerk aan de slag gaat. Want het leren van ACT zit hem in de periode na de sessie, waarin je gaat oefenen met wat in de sessie is besproken.

Onafhankelijke recensies over mijn coachsessies zijn te lezen op Trustpilot, onder Meet Me Coaching.

Judith Willems:

Judith Willems is burn-out specialist en haar coaching is gebaseerd op ACT. Ze werkt ruim 15 jaar als coach in haar praktijk Meet Me Coaching en is lid van de NOBCO. Naast burn-out coacht Judith ook in persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen. Haar aanpak werkt zo positief, dat cliënten vanuit het hele land naar haar praktijk komen. Ze werkt tevens voor grote organisaties en wordt naast coaching ook ingezet voor het geven van trainingen, waaronder ACT op de werkvloer. Haar blogs zijn te vinden op Balansportaal en Stressplein. 

Wil je even kennismaken? In deze video stelt Judith zich voor!

Locaties:

Je kunt bij mij terecht in Amersfoort/Leusden, Hilversum en Utrecht.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken