Judith Willems

Judith Willems
Naam Judith Willems Adres Kerkweg 7, Leusden, Nederland - Toon op kaart Soort professional Coach Eigenschappen Coaching

Biografie

Even voorstellen:
Een groot deel van mijn loopbaan werkte ik als manager in het bedrijfsleven en zag daar vaak dat mensen niet gelukkig waren. Ik vroeg me af wat dat dan was 'gelukkig zijn' en ben me daar in gaan verdiepen. En wat me opviel, was dat mensen vaak niet zichzelf kunnen zijn, of überhaupt niet weten wat ze nu zelf willen en wie ze eigenlijk zijn. Waardoor je dingen gaat doen omdat je verwacht dat het zo moet of hoort, maar wat helemaal niet bij jou past. Waardoor er allerlei problemen ontstaan, zoals bijvoorbeeld dat je in een burn-out raakt, of dat je je afvraagt waar je het nog allemaal voor doet. In mijn zoektocht kwam ik uit bij ACT en alles viel op z'n plek. 

Ik zie ACT echt als een prachtige handleiding voor het leven. Waarin je bewust wordt van wie jij bent en wat jij wilt, gebaseerd op jouw waarden. Waarin je ontdekt dat je ook pijn en verdriet mag voelen en dat alleen al dat gegeven heel veel lucht en ruimte geeft. En dat je jezelf toestemming mag geven, je vrij mag voelen. En daarbij mag ervaren dat het ook spannend en eng mag zijn. En dat niets moet en alles mag. Door ACT toe te passen in jouw leven, ga je jezelf een ongelooflijk mooi kado geven. 

Ik kan je helpen ACT te leren toepassen in jouw leven. En zal daarbij ook ervaringen uit mijn eigen leven met je delen, als dat jouw proces dient. Als moeder van een inmiddels volwassen dochter, een puberzoon en een volwassen stiefzoon, als echtgenote, als werkneemster, als leidinggevende, als ex-partner, als zelfstandig onderneemster en ga zo maar door. Al die ervaringen neem ik mee in mijn begeleiding. 

Coaching:
Ik werk gemiddeld met 8 sessies van twee uren. De sessies kan je zien als 'tanken'. De periode tussen de sessies door ga jij 'autorijden'. En als je jouw tank leeggereden hebt kom je weer bij mij om je tank vol te gooien, zodat je daarna weer aan de slag kunt met jouw oefeningen. Want het leren van ACT zit hem in de periode na de sessie, waarin je gaat oefenen met wat in de sessie is besproken.

Achtergrond:
Als coach ben opgeleid door de Alba Academie en lid van de NOBCO. Daarnaast heb ik een specialisatie in burn-out preventie gedaan bij de Alba-Academie.
Mijn opleiding in ACT heb ik bij ACT-Guide gevolgd.

Onafhankelijke recensies over mijn coachsessies zijn te lezen op Trustpilot, onder Meet Me Coaching.

Locaties:
Je kunt bij mij terecht in Amersfoort, Hilversum, Utrecht en Leusden.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken