Wijzig je omslagfoto
judith@meetmecoaching.nl
Wijzig je omslagfoto

Judith Willems is als coach en trainer gespecialiseerd in burn-out en persoonlijke ontwikkeling. Zij is geaccrediteerd NOBCO Practitioner Coach. Tevens is zij ACT Master en erkend CSR-coach®.


Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Judith
Willems
Utrecht

Judith Willems is gespecialiseerd in burn-out en persoonlijke ontwikkeling. Ruim 12 jaar werkte zij succesvol bij USG om nieuwe vestigingen op te zetten en probleem-vestigingen aan te pakken. Sinds 2005 werkt zij als zelfstandig coach en trainer en is zij eigenaar van Meet Me Coaching en Coach in Bedrijf.

Judith is geaccrediteerd NOBCO Practitioner Coach. Tevens is zij ACT Master en erkend CSR-coach®. Daarnaast is zij als partner aangesloten bij CSR Expertisecentrum stress en veerkracht. Als gastdocent is Judith verbonden aan de VU Amsterdam, waar zij masterstudenten Klinische Neuropsychologie college geeft over ACT, Acceptance and Commitment Therapy.

Over Meet Me Coaching:
Meet Me Coaching werkt landelijk met een team van ervaren coaches en trainers. We helpen je om sterker uit een burn-out te komen. En bij het behalen van persoonlijke doelen. We helpen jouw organisatie door medewerkers beter te laten presteren. Individueel, of in groepsverband. Dit doen we door coaching en training gebaseerd op ACT. Een methode waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is aangetoond. Trainingen gebaseerd op ACT kunnen het ziekteverzuim in organisaties aanzienlijk verlagen. Ook is ACT uitermate geschikt voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden deze training en coaching zowel in het Nederlands als in het Engels aan.

Je kunt onafhankelijke recensies lezen op Google en Trustpilot, onder Meet Me Coaching.