Wijzig je omslagfoto
info@werkwijs.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Jacqueline
Verheijen
Utrecht

Welkom op mijn profiel bij ACT Professional. Ik ben Jacqueline Verheijen (1965), getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Sinds 2004 ben ik werkzaam als loopbaancoach, therapeut en studiekeuzebegeleider. In mijn begeleiding breng ik mensen in contact met datgene wat ze ten diepste willen en zoek ik samen met hen naar de manier om dat in werk, leven of studie vorm te geven. Kenmerkend voor mijn manier van werken zijn: betrokkenheid, enthousiasme, intuïtie, geduld, compassie, humor en een onderzoekende instelling.
In de loopbaancoaching kun je kiezen uit verschillende trajecten of we stellen een traject op maat samen. Je krijgt opdrachten mee die input vormen voor het volgende gesprek. We werken toe naar een beroepsprofiel waarmee je bewust keuzes kan maken voor een volgende stap. In de therapie werk ik op basis van oa. Gestalt, Act, Mindfulness. We kijken naar patronen en overlevingmechanismen die jou in de weg staan. 
Mijn ervaring is dat ACT mensen veel brengt. De oefeningen en metaforen spreken tot de verbeelding. ACT biedt je handvaten waar je blijvend naar terug kan keren en is op die manier een hele levende methodiek. Ik kan het je van harte aanbevelen!