Wijzig je omslagfoto
ilse.visser@kpnmail.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Ilse
Visser

Draai je rond in cirkels? Cirkels van gedachten, spanningen en gevoelens. Met het gevolg dat je niet bereikt wat je eigenlijk zou willen? Op je werk of privé? Ik zet met jou op een rij wat je kan doen om uit de terugkerende frustraties te komen. ACT is een goede ondersteuning om stappen te maken.
Met veel plezier ben in 2008 gestart als lifecoach en loopbaancoach. Ik wil graag één op één aandacht besteden aan levensverhalen en zich aan herhalende gedachten en belemmeringen. Dat doe ik nu in mijn eigen praktijk nabij Utrecht.
Mijn cliënten willen vaak meer rust, voldoening en zelfvertrouwen. Ze willen meer plezier in het werk en in het dagelijks leven. Ze vragen zich soms af of ze de juiste keuzes hebben gemaakt. En ze ervaren stress over werkdruk, werkinhoud of irritaties bij het samenwerken met collega’s en leidinggevenden. Bij anderen zijn er terugkerende frustraties bij contacten met familie of door wensen in de vrije tijd die niet haalbaar lijken.
Herken je jezelf hierin? Kom dan vrijblijvend kennis maken en ontdekken wat ACT coaching kan betekenen.
De aanpak met ACT biedt begeleiding op diverse manieren: de eigen waarden kennen, anders omgaan met eindeloze gedachten en angsten, meer zelfkennis, zelfcompassie, mindfulness en meer rust door het stoppen met strijden. Bij iedere client past een andere nadruk.
Mijn cliënten werken veelal in de gezondheidszorg, het onderwijs, op een afdeling HR of Communicatie. Ik spreek ook zzp’ers. Vaak zijn het hbo’ers die denken dat ze hun grens tegen zijn gekomen op het gebied van werk of privé.
Ik heb er veel voldoening van als mensen hun diepste wensen en veerkracht naar boven halen.
-------------
Ik heb een keurmerk van de beroepsvereniging als Practitioner Coach (EIA certificering van de Nobco), een hbo Lifecoach/Loopbaancoach en de Basisopleiding ACT. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op mijn website coachingspraktijk-maarssen. Er zijn ruim 30 reviews op Google. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de ACT coaching.
APP 06 43578944 of MAIL ilse.visser@kpnmail.nl