Wijzig je omslagfoto
ilonavanvugt@hotmail.com
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Ilona
Hijstek-van Vugt
Rijen

Hoi! Ik ben Ilona, 37 jaar, getrouwd, trotse moeder van 3 dochters en een enorme hondenliefhebber. Ik  heb sinds 2018 mijn eigen onderneming Shuka Coaching waarin ik werk als hondenprofessional en als psychosociale hulpverlener. Ik coach met mijn eigen gecertificeerde honden mensen met een hulpvraag en werk drempelverlagend door middel van Animal Assisted Interventions. 
Daarnaast ben ik sinds 2019 ACT therapeut en ga ik in november starten met de vervolgopleiding bij Gijs Jansen. Mijn eerste ervaring met ACT heb ik opgedaan als cliënt en ook mijn man heeft als cliënt kennis gemaakt met deze fantastische gedachten goed. Het heeft mij veel inzicht gegeven en wil dit graag delen met diegene die het ook zo ongelooflijk moeilijk vinden om om te gaan met al die emoties, gevoelens en gedachten die elke dag weer voorbij komen. Mijn voorkeur gaat uit naar "live" ontmoetingen en sta te popelen om de therapie ook digitaal aan te gaan bieden. Ik maak gebruik van de Act Guide waardoor oefeningen op een makkelijke en prettige manier doorgegeven kunnen worden. 
Mijn grote kracht is mijn eigen (familie)ervaringsdeskundigheid waarin ik lekker mezelf kan blijven samen met mijn eigen kwetsbaarheid. Lijkt je dit wel wat? Neem dat gerust contact met mij op!