Wijzig je omslagfoto
hepkoenraads@gmail.com
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Hetty
Koenraads

Als Psychiatrisch Maatschappelijk Werker heb ik een rijke staat van dienst in zowel de jeugdhulpverlening, het maatschappelijk werk als de psychiatrie. Mijn affiniteit ligt op het gebied van autisme, eetstoornissen en emotionele problematiek. 
Vanuit voeling met de natuur en dieren, mindful en open op zoek naar persoonlijke verdieping, heb ik mezelf ontwikkeld naar meer bewustzijn. Met hulp van mijn kudde werk ik als Equine Assisted Therapeut, waarbij het gewaarworden, voelen en present zijn centraal staan. 
Reeds langer begeleid ik mensen bovendien online, varend op mijn sterke vermogen om tussen de regels te lezen, de juiste vragen te stellen en mezelf helder uit te drukken. 
Dit alles heeft zich vertaald naar het aanbieden van trainingen Acceptance en Commitment Therapy & Mindfulness, op maat gemaakt, ondersteund met persoonlijke begeleiding, waarbij ik mezelf stevig ten dienste stel om welke blokkade dan ook, te overwinnen of in vrede laten zijn.
Durf je het aan om in de spiegel te kijken, diep te gaan en jezelf te committeren tot een intensief proces, neem dan contact met me op.
Uiteraard ben je ook welkom om te leren van de paarden.
Warme groet,
Hetty