Professional

Wijzig je omslagfoto
info@coachidee.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Frans
Hagens

Als psychosociaal therapeut en coach begeleid ik cliënten met psychosociale klachten, zowel privé als zakelijk, in de leeftijd van 16-99 jaar. Ik bied doeltreffende behandelingen voor onder meer ADHD, depressie en burn-out aan. Ik geloof dat deze klachten niet alleen individuele gevolgen hebben, maar ook impact kunnen hebben op onze familie, gezin, relaties en werk.
Het is belangrijk om mentale klachten serieus te nemen en te voorkomen dat ze erger worden. Daarom werk ik volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en maak ik gebruik van effectieve behandelingsmethoden, innovatieve technieken en eHealth als aanvullende toepassing.
Mijn kracht ligt in mijn passie voor het werken met mensen, mijn betrokkenheid, een persoonlijke benadering en eenvoud. Ik geloof dat alle problemen die we ervaren als mens direct of indirect verband houden met onze persoonlijkheid. Ik ben ervan overtuigd dat we kunnen leren om onze zwakheden te versterken en onze talenten verder te ontwikkelen om ze optimaal te benutten. Door onze mogelijkheden aan te spreken, kunnen we onze problemen zelf oplossen.