Ellen van den Wittenboer - Loopbaancoach Humentality

Ellen van den Wittenboer - Loopbaancoach Humentality
Naam Ellen van den Wittenboer - Loopbaancoach Humentality Adres Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven, Nederland Soort professional CoachOverig Eigenschappen CoachingOnline begeleiding Specialismes

Informatie

Vanuit mijn bedrijf Humentality, coach ik, Ellen van den Wittenboer, je o.a. m.b.v. ACT in het resultaatrijk nadenken over jezelf, je loopbaan en je leven.

Over mij

Na mijn studie aan het conservatorium heb ik eerst enkele jaren muziek gedoceerd in het middelbaar onderwijs. Een overstap naar een functie van intercedente vormde het beginpunt van een periode van inmiddels ruim 30 jaar waarin ik als loopbaanprofessional gedreven met mensen en hun werk bezig ben. Met mijn warme en enthousiaste aanpak help ik je om antwoorden te vinden op levens- en loopbaanvragen. Respect, integriteit en relativeringsvermogen zijn daarbij voor mij belangrijke waarden.

Ik beschik over de volgende opleidingen/certificaten:
* NOLOC Erkend Loopbaanprofessional
* eCoach Level I
* ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
* Werk Energie Analyse
* VK+ (Veerkracht) en P3 (Palliatieve activiteiten)
* Levens- en loopbaancoach
* Vitaliteitscoach
* Vitaliteitscoach - 5 elementen NSK
* Gecertificeerd voor diverse persoonlijkheidsonderzoeken (DISC, iScreen, Human Design, Nine Star Ki)
* Middle Management (Communicatie en Organisatie)
* HBO onderwijskundige opleidingen (Bachelor of Music, BMus)

Over mijn bedrijf Humentality

Een coachingstraject bij Humentality zorgt ervoor dat je groeit, energie uit je werk kunt halen en als mens vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat. Wat jouw vraag over loopbaan of werk ook is, mijn kennis, ervaring, enthousiasme, netwerk en stappenplan zorgen ervoor dat ook jij jouw pad naar je nieuwe toekomst vindt. Niet voor niets is het motto van mijn bedrijf: Humentality, voor nieuw perspectief en plezier in werk en leven!

Ik ben gespecialiseerd in Loopbaancoaching, Coaching, Assessment en Outplacement.

Loopbaancoaching

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe bereik ik dat? Dat zijn de vragen waarmee we samen tijdens jouw loopbaancoaching aan de slag gaan. Met mijn hulp vind jij jouw persoonlijke antwoorden en je koers naar je volgende loopbaanstap.

Coaching

Niet lekker in je vel zitten op je werk. De lat erg hoog leggen voor jezelf. Weinig zelfvertrouwen. Onzeker in communicatie. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de werkgerelateerde problemen die we met behulp van coaching aan kunnen pakken. Heb ook jij een probleem op het gebied van Werkgeluk, Interactie & Communicatie, Zelfvertrouwen / Perfectionisme of Vitaliteit? Blijf er niet mee rondlopen maar kom in actie! Samen gaan we positieve verandering creëren zodat je werk weer leuk wordt!

Assessment

Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat zijn mijn intellectuele capaciteiten? Ben ik geschikt voor die functie? Welke competenties kan ik het beste verder ontwikkelen? Voor mensen die met dit soort vragen rondlopen is een assessment / capaciteiten- en/of persoonlijkheidsonderzoek bij Humentality een uitkomst. Je krijgt snel een helder inzicht in de situatie zodat je de juiste keuzes voor jouw toekomst kunt maken.

Outplacement

Daar sta je dan. Je vaste baan is of wordt beëindigd met een vaststellingsovereenkomst. Je bent boos, gekwetst en je hoofd staat niet naar een nieuwe baan. Of misschien ben je juist opgelucht en kun je niet wachten met het maken van een nieuwe start. Wat jouw situatie ook is, er zijn altijd wezenlijke vragen. Hoe nu verder? Met jezelf? Met je emoties? Met het vinden van een nieuwe baan? Wat, waar en hoe? Humentality helpt je door middel van een persoonlijk outplacementtraject nieuw perspectief en plezier in werk en leven te vinden.

Mijn aanpak

Vanuit mijn energieke, spontane en optimistische persoonlijkheid stimuleer ik je te onderzoeken wat je écht beweegt, wat werkelijk bij je past of wat de oorzaak van de werkgerelateerde problemen is. Indien nodig bekijken we samen welke belemmeringen het vinden of het accepteren van de echte antwoorden verhinderen, waarna we die blokkades gezamenlijk doorbreken. Zo ontstaat een nieuwe verbinding met wie je werkelijk bent, een nieuw elan én een zuiver zicht op loopbaanwensen en werkmogelijkheden of op de oplossing voor de problemen. Vanuit dat vertrekpunt begeleid ik je vervolgens naar de realisatie van die wensen of de implementatie van de oplossing. Ik adviseer, motiveer en activeer. En ik informeer, bijvoorbeeld over Communicatie, Persoonlijke Presentatie en Social Media. Zodat wens ook realiteit kan worden en plezier en werk hand in hand kunnen gaan.

 Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken