Wijzig je omslagfoto
ellen@humentality.nl
Wijzig je omslagfoto

Ik zie mezelf als een bruisende, speelse, nieuwsgierige, puzzelende, creatieve, vurige, vrolijke, humorvolle, verbindende, vrije, open, optimistische, netwerkende en zingende loopbaancoach.


Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Ellen
van den Wittenboer - Loopbaancoach Humentality
Noord-Brabant
Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven, Nederland

Vanuit mijn bedrijf Humentality, coach ik, Ellen van den Wittenboer, je o.a. m.b.v. ACT in het resultaatrijk nadenken over jezelf, je loopbaan en je leven.

Over mij
Als conservatorium geschoolde begon ik mijn loopbaan als muziekdocente. Hoewel dit al mooi paste bij mijn drijfveren ‘helpen’, ‘coachen’, ‘onderwijzen’, ‘adviseren’ en ‘creatieve oplossingen bieden’ miste ze in het contact met de scholieren de echte inhoudelijke diepgang. Diepgang die ik na een carrièreswitch wel vond in het werkterrein ‘mens en werk’ waarin ik inmiddels meer dan 30 jaar actief ben. Met mijn warme en enthousiaste aanpak help ik je om antwoorden te vinden op levens- en loopbaanvragen. Respect, integriteit en relativeringsvermogen zijn daarbij voor mij belangrijke waarden.

Ik beschik over de volgende opleidingen/certificaten:
* NOLOC Erkend Loopbaanprofessional
* eCoach Level I
* ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
* Werk Energie Analyse
* VK+ (Veerkracht) en P3 (Palliatieve activiteiten)
* Levens- en loopbaancoach
* Vitaliteitscoach
* Vitaliteitscoach - 5 elementen NSK
* Gecertificeerd voor diverse persoonlijkheidsonderzoeken (DISC, iScreen, Human Design, Nine Star Ki)
* Middle Management (Communicatie en Organisatie)
* HBO onderwijskundige opleidingen (Bachelor of Music, BMus)

Over mijn bedrijf Humentality
Een coachingstraject bij Humentality zorgt ervoor dat je groeit, energie uit je werk kunt halen en als mens vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat. Wat jouw vraag over loopbaan of werk ook is, mijn kennis, ervaring, enthousiasme, netwerk en stappenplan zorgen ervoor dat ook jij jouw pad naar je nieuwe toekomst vindt. Niet voor niets is het motto van mijn bedrijf: Humentality, voor nieuw perspectief en plezier in werk en leven!
Ik ben gespecialiseerd in Loopbaancoaching, Coaching, Assessment en Outplacement.

Loopbaancoaching
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe bereik ik dat? Dat zijn de vragen waarmee we samen tijdens jouw loopbaancoaching aan de slag gaan. Met mijn hulp vind jij jouw persoonlijke antwoorden en je koers naar je volgende loopbaanstap.

Coaching
Niet lekker in je vel zitten op je werk. De lat erg hoog leggen voor jezelf. Weinig zelfvertrouwen. Onzeker in communicatie. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de werkgerelateerde problemen die we met behulp van coaching aan kunnen pakken. Heb ook jij een probleem op het gebied van Werkgeluk, Interactie & Communicatie, Zelfvertrouwen / Perfectionisme of Vitaliteit? Blijf er niet mee rondlopen maar kom in actie! Samen gaan we positieve verandering creëren zodat je werk weer leuk wordt!

Assessment
Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat zijn mijn intellectuele capaciteiten? Ben ik geschikt voor die functie? Welke competenties kan ik het beste verder ontwikkelen? Voor mensen die met dit soort vragen rondlopen is een assessment / capaciteiten- en/of persoonlijkheidsonderzoek bij Humentality een uitkomst. Je krijgt snel een helder inzicht in de situatie zodat je de juiste keuzes voor jouw toekomst kunt maken.

Outplacement
Je vaste baan is of wordt beëindigd met een vaststellingsovereenkomst en daar sta je dan. Je bent boos, gekwetst en je hoofd staat niet naar een nieuwe baan. Of misschien ben je juist opgelucht en kun je niet wachten met het maken van een nieuwe start. Wat jouw situatie ook is, er zijn altijd wezenlijke vragen. Hoe nu verder? Met jezelf? Met je emoties? Met het vinden van een nieuwe baan? Wat, waar en hoe? Humentality helpt je door middel van een persoonlijk outplacementtraject nieuw perspectief en plezier in werk en leven te vinden.

Mijn aanpak
Vanuit mijn energieke, spontane en optimistische persoonlijkheid stimuleer ik je te onderzoeken wat je écht beweegt, wat werkelijk bij je past of wat de oorzaak van de werkgerelateerde problemen is. Indien nodig bekijken we samen welke belemmeringen het vinden of het accepteren van de echte antwoorden verhinderen, waarna we die blokkades gezamenlijk doorbreken. Zo ontstaat een nieuwe verbinding met wie je werkelijk bent, een nieuw elan én een zuiver zicht op loopbaanwensen en werkmogelijkheden of op de oplossing voor de problemen. Vanuit dat vertrekpunt begeleid ik je vervolgens naar de realisatie van die wensen of de implementatie van de oplossing. Ik adviseer, motiveer en activeer. En ik informeer, bijvoorbeeld over Communicatie, Persoonlijke Presentatie en Social Media. Zodat wens ook realiteit kan worden en plezier en werk hand in hand kunnen gaan.