Eefke Scheepers PSYCHOLOGIE&COACHING

Eefke Scheepers PSYCHOLOGIE&COACHING
Naam Eefke Scheepers PSYCHOLOGIE&COACHING Adres Heezerweg 347, 5643 KG Eindhoven, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachEerstelijns PsycholoogMindfulness coachPsycholoog Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Ik ben Eefke Scheepers, 41 jaar en woonachtig in Eindhoven. In eigen praktijk werk ik als psycholoog, ACT coach en mindfulness trainer.

In mijn praktijk verzorg ik coaching, training en therapie aan individuen en (kleine) groepen. In een ruime, lichte praktijkruimte óf buiten wandelend door het bos.

Centraal staat het duurzaam vergroten van veerkracht. De uitdagingen die je tegenkomt (h)erkennen, ze in de ogen kijken en leren er wat flexibeler mee om te gaan. De controle over denken wat vaker loslaten. (Door)voelen wat er te voelen valt en investeren in de relatie met jezelf zodat je meer ruimte krijgt om je leven betekenisvol in te richten.

Leren door te ervaren, dat is de kern van hoe ik werk. In een veilige setting je zelfinzicht vergroten en experimenteren met gedragsverandering. Afstemmen op jezelf en de ander staan daarin centraal en er is altijd ruimte voor humor. Van cliënten hoor ik terug dat mijn manier van werken toegankelijk, warm, direct en daadkrachtig is.

 

* Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

* Mindfulness

* Buitenpsychologie / wandeltherapie

* Stress gerelateerde klachten

* Angst en somberheid

* Persoonlijk leiderschap

* Effectief communiceren

* Balans, zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling

 

Nieuwsgierig? Kijk eens op mijn website 

www.eefkescheepers.nl

Of neem vrijblijvend contact met me op!Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken