Professional

Wijzig je omslagfoto
info@open-focus.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Carolien
Thijssen
Limburg

Mijn route door het werk- en levenspadHet gelukkigst ben ik als ik echt in contact ben met mensen, in gesprek over wat hen bezighoudt en beweegt. Bevlogenheid en verbinding zien en delen, daar word ik blij van. Naast mijn werk geniet ik van ons gezin en de prachtige natuur waarin wij mogen wonen. Mijn reislust zorgt dat ik met regelmaat inplug in vreemde landen en culturen. Steeds meer besef ik in wat een bevoorrechte positie we geboren zijn.In mijn vrije tijd loop ik graag hard en wandelen met onze viervoeters.
Na mijn Masterstudie heb ik me verder verdiept in Klinische psychopathologie, trauma- en angstverwerking en supervisiekunde. Aan een tweetal internationale universiteiten heb ik verdiepingen gevolgd over Organisatiekunde, Emotionele Intelligentie en de ware betekenis van Geluk. 
Van Open naar FocusJij en ik hebben allerlei ideeën en gedachten over hoe we moeten zijn. Als partner, leider, manager, medewerker, ouder, kind en welke andere rollen we ook hebben. We willen vaak dingen realiseren om te laten zien dat we ertoe doen. We creëren eigenlijk onze eigen verhalen om ons zelf te bevestigen. Zowel in positieve als negatieve zin. Die eigen verhalen geloven we vaak zo intens dat we de vaardigheid verliezen om onszelf nog echt te kennen en ervaren. In wie je echt bent, ligt bizar veel levenslust. Deze ‘lust’ zit in ons allemaal. Het biedt ons de mogelijkheid om vanuit echtheid te handelen.
De praktijk is weerbarstiger. Velen lukt het maar moeilijk om vanuit de eigen kern te handelen. Er zijn ook zoveel verwachtingen… Vaak komt dat door hoe we ons werk en leven met elkaar inrichten en leiden.
Mijn holistisch mensbeeld maakt dat ik overtuigd ben dat werk- en levenslust onlosmakelijk verbonden zijn met het totale welzijn van de moderne mens. Het zorgt o.a. voor het uitleven van jouw eigenheid en van betekenis kunnen zijn. Er toe doen op jouw eigen-wijze wijze!