Wijzig je omslagfoto
ahooft@outlook.com
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Audrey
Hooft
Utrecht

Ik ben Audrey Hooft (1971) en ik werk al meer dan 25 jaar in de psychiatrie. Sinds 2008 als verpleegkundig specialist GGZ binnen de basis GGZ bij Indigo waar ik mij o.a ben gaan specialiseren in aandachtsproblemen en het geven van groepstrainingen aan alle leeftijden.

Een paar jaar geleden ben ik een scholing ACT gaan volgen bij Gijs Jansen en raakte dusdanig geïnspireerd dat ik daarna nog meer scholing ben gaan volgen om mijn kennis te verdiepen.

Ik ben door ACT ook zelf tot andere inzichten gekomen waardoor ik mijn kennis uit de praktijk en mijn ervaring met ACT graag met anderen wil delen.

Samen met Jasmijn Verhoef ben ik een samenwerking gestart en hebben we de LEEF groepstraining opgericht.

We hopen met dit aanbod een oplossing te bieden voor de lange wachttijden in de zorg zodat mensen die zorg nodig hebben ergens terecht kunnen.

LEEF is een laagdrempelige training voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld spanningsklachten, angsten, een laag zelfbeeld en gevoelens van somberheid. Mensen die het nog net volhouden, maar wel op het randje staan van 'omvallen' en hulp nodig hebben.
De training is ook geschikt voor mensen die minder klachten ervaren en meer uit het leven willen halen.

In april starten we met deze 6 wekelijkse training waarin we mensen op een praktische wijze vaardigheden aanleren die hen helpen om te gaan met hun klachten. De training is gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Therapy), een wetenschappelijke bewezen vorm van gedragstherapie.

Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar en vol = vol, kosten bedragen 450,-.
Wanneer er sprake is van een vergoede DSM 5 classificatie en je hebt een verwijsbrief van de huisarts, dan kan de groepstraining (groten)deels vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Voor verder informatie zie mijn website of mail naar leeftraining@outlook.com