Wijzig je omslagfoto
anne@coachingdrechtsteden.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Anne
Besseling

Anne Besseling: Trotse mama en ACT loopbaanspecialist
Hallo, ik ben Anne Besseling. Trotse mama, een gedreven onderneemster en een betrokken Loopbaan specialist met een achtergrond in de communicatie en Human Resources.
ACT Loopbaanspecialist
Jaren heb ik gewerkt in de uitzend- en re-integratiebranche. Sinds 2019 werk ik als zelfstandig Loopbaanspecialist.Als trainer en erkend (NOBCO) coach werk ik voor zowel particulieren, als voor diverse semi (overheid) organisaties en met name voor zorginstellingen. Ik ben gespecialiseerd (ACT Master) in de Acceptance and Commitment Therapy (ACT).
Coachingstraject: Van Brede Start tot Droombaan
Samen ontwikkelen we sterke vaardigheden met ACT, zodat je veerkrachtiger wordt en flexibel omgaat met uitdagingen. Mijn aanpak? We gaan buiten de gebaande paden, dagen je uit om te dromen en helpen je die dromen werkelijkheid te maken.
Als ACT Professional begeleid ik met passie medewerkers en managers naar hun volle potentieel. Iedereen verdient het om krachtig in het leven te staan. We beginnen breed, want wat je in het dagelijks leven tegenkomt, heeft vaak ook invloed op je werk en vice versa. Samen werken we stap voor stap toe naar die droombaan. Ontdek je ware potentieel en zet de eerste stappen op een inspirerende reis naar succes.
Bedrijfsontstaan en Missie: Talentontwikkeling
Mijn bedrijf is ontstaan vanuit mijn wens om mensen en organisaties te inspireren om meer te doen met hun talent. Mensen zijn vaak tot meer in staat dan ze zelf denken, en ik zie het als mijn missie om hen uit te dagen buiten hun comfortzone te treden.
Spelen in het leven en een lichtere benadering ervan omarmen zijn mijn sleutels tot groei. Van hieruit mensen zien groeien geeft ook mij vleugels.
Mijn sterkste punt ten opzichte van andere coaches is: Jou in beweging brengen, zodat jij dichter bij het leven komt dat jij wilt. Hier hoort ook het mogen stilstaan en genieten van het leven bij. Jou in beweging brengen doe ik door de integratie van oefeningen en workshops in mijn gesprekken. Als jij successen hebt tijdens de sessies, dan ben jij ook sneller bereid om tussen de sessies door, nog meer stappen zetten. Op die manier kom je tijdens het traject al ontzettend ver. Voorbeelden van mijn oefeningen en workshops zijn: Chinese vingerklem, tafeltennistafel, trampoline, maar ook ijsbad, buikschuifbaan, het kintsugi hart, etc. Net wat jou het beste kan ondersteunen om je de meeste inzichten te laten opdoen.
Visie
Ik geloof in een maatschappij waarin menselijke waarden boven financiële belangen staan. Mijn visie is gericht op het creëren van een veerkrachtige en gelukkige gemeenschap, gebaseerd op liefde en vrijheid. In deze maatschappij is er ruimte voor iedereen, waar volledige acceptatie heerst simpelweg omdat iedereen oké is zoals die is.Coaching Drechtsteden staat voor een andere status quo. Door buiten de lijntjes te kleuren wil ik iedereen een hand aanreiken, zodat het maatschappelijke en het financiële systeem geen obstakel hoeft te zijn om ieder mens veerkrachtig(er) en gelukkig(er) te laten zijn.
Coaching Drechtsteden vertegenwoordigt een nieuwe norm. Door buiten de gebruikelijke grenzen te treden, wil ik een helpende hand bieden. Mensen zijn vaak tot meer in staat dan ze zelf denken, en ik zie het als mijn missie om hen uit te dagen buiten hun comfortzone te treden. Spelen in het leven en een lichtere benadering ervan omarmen zijn mijn sleutels tot groei. Het zien van mensen bloeien geeft ook mij vleugels.
Mijn Persoonlijkheid
Mijn persoonlijkheid: Optimistisch, weet van aanpakken, doorzetter, verbinder, empathisch, geduldig, warm en denkt graag buiten de lijntjes.
Contactgegevens en Praktijklocatie in Dordrecht
Je vindt mijn praktijkruimte centraal in de Drechtsteden, in Dordrecht. Wil je weten wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op:
Tel: 06 51 41 39 05 Email: anne@coachingdrechtsteden.nl
Voor Particulieren: Coaching Drechtsteden - www.loopbaancoachingdrechtsteden.nl Voor Organisaties & Bedrijven: ACTHuman - Actbedrijfscoaching www.acthuman.nl
Coaching Drechtsteden KvK 73796484
Ontdek Wat Anne Besseling voor Jou kan Betekenen!
Een mooie dag toegewenst! Hartelijke groet,
Anne Besseling