Anne Besseling

Anne Besseling
Naam Anne Besseling Adres Abeelstraat 44, Dordrecht, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachGedragstherapeut Eigenschappen CoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Hallo, ik ben Anne Besseling.

Trotse mama, een gedreven onderneemster en een betrokken Loopbaan en Outplacement coach met een achtergrond in de communicatie en Human Resources.

Toekomstdromen? Denk je wel eens; ‘het moet anders?’, ‘ hoe kan het anders?’, ‘hoe bereik ik wat ik echt graag wil?’. Neem eens de tijd om een eerste stap te zetten om jouw droom te verwezenlijken! Dat is samen vaak makkelijker dan alleen! Samen zorgen we ervoor dat je weer meer plezier en voldoening in je werk vindt en je jouw eigen koers bepaalt.

Met mijn verbindende en creatieve aanpak leg ik verbanden die niet voor de hand liggen maar de mooiste inzichten opleveren. Ik daag mensen graag uit om uit hun comfortzone te komen, te dromen van meer, en die dromen dan ook daadwerkelijk te realiseren. 

Het is mijn passie om medewerkers en managers te begeleiden. Niets is mooier om hen te zien groeien als professional èn als mens.
Loopbaancoaching Drechtsteden is ontstaan vanuit mijn wens om mensen en organisaties te inspireren om meer te doen met hun talent.

Woorden die bij mij passen als loopbaancoach: verbinder, creatief, open, betrokken, empathisch, doorzetter, analytisch en doelgericht.

Mijn standplaats is Dordrecht, de Drechtsteden.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op: anne@coachingdrechtsteden.nl of 06-51413905.

Een mooie dag toegewenst!

Hartelijke groet,
Anne BesselingNeem contact op Bekijk website

Profiel bewerken