Wijzig je omslagfoto
angela@psychologiepraktijk-hartgers.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Angela
Hartgers
Gelderland

Heb je behoefte om eens te praten met een psycholoog die niet alleen naar je problemen kijkt, maar juist ook naar je mogelijkheden, gebaseerd op wie je bent en wat je belangrijk vindt? Wil je nieuwe manieren leren om met je gedachten, je gevoelens, je gedrag en de omstandigheden in je leven om te gaan, zodat je klachten je niet meer zo in de weg staan om het leven te leiden waar je naar verlangt? Dan ben je welkom bij Psychologie Praktijk Angela Hartgers!

Over mij: In eerste plaats ben ik mens, met al mijn ervaringen, gevoelens en gedachten, net als jij. Daarnaast ben ik psycholoog, coach en trainer. Dat betekent dat ik zowel vanuit mijn mens-zijn als vanuit mijn psycholoog zijn naast jou ga staan en contact met jou maak. Samen kijken we naar jouw hulpvraag.

Ik ben in 2002 afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (heden Radboud Universiteit). Binnen de psychologie heb ik mij met name verdiept in de cognitieve gedragstherapie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy), positieve psychologie, oplossingsgerichte therapie en EMDR.

Ik ben zowel in de basis GGZ, de specialistische GGZ als in mijn eigen praktijk werkzaam geweest als psycholoog. Mijn voorkeur gaat uit naar het grensgebied tussen psychologie en coaching, waarbij de focus meer ligt op psychologische levensvaardigheden dan op de behandeling van specifieke DSM-diagnoses. Hiervoor verwijs ik naar reguliere GGZ-instellingen.

Vanuit ACT (Acceptance & Commitment Therapy) is het stellen van een diagnose niet eens nodig. De focus ligt meer op de menselijkheid in het hebben van klachten en benoemt dit niet als stoornis.