Renate Reijns

Renate Reijns
Naam Renate Reijns Adres zoetermeer - Toon op kaart Soort professional CoachOverig Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Hallo!

Leuk dat je bij mijn profiel komt kijken. Mijn naam is Renate Reijns.

Loop je regelmatig vast, worstel je met dingen op je werk, studie of met familie? Blokkeer je van de stress. Voel je je futloos, voel je je niet goed genoeg? Weet je eigenlijk niet goed meer wie je bent of wat je wilt?

Of wil jij meer uit het leven halen en kunnen kiezen wat voor jou echt belangrijk is?

Coaching biedt je de begeleiding hierin. Je krijgt zicht op je patronen, negatieve gedachten en dat waar je tegenaan loopt. En we gaan samen onderzoeken wat nu echt belangrijk is in jou leven en hoe je daar meer tijd en aandacht aan kunt geven. Coaching kan je bewuster en mentaal weerbaarder of flexibeler maken, in balans en met ruimte om mee te veren met het leven En coaching of een training kan je leren iets “lichter” te leven.

De coachingssessies zijn naast gesprekken ook veel doe-sessies. Leren is doen en ervaren. En zoals een bekend singer-songwriter ooit zei: Act the way you’d like to be and soon you’ll be the way you act.

Mindfulness is een onderdeel van mijn aanpak en van ACT. En niet op een zweverige manier waarmee mindfulness nog wel eens in het nieuws kan komen. Mindfulness leert je ook niet om bijvoorbeeld van je stress of nare gedachten af te komen maar juist om een manier te vinden om er anders mee om te gaan. Dit houdt in dat je je gedachten en gevoelens bewust toe kunt laten op zo'n moment als onderdeel van je ervaring zonder er tegen te vechten of het weg te willen drukken en er juist bewust naar te kunnen kijken. Van automatische reactie naar bewuste keuze.
Bewust leven met wat voor jou belangrijk is in plaats van dat je het gevoel hebt geleefd te worden. Bewust verbinden met jezelf, het leven en anderen. En daarmee goed voor jezelf zorgen.

Ik heb een jaar of 10 geleden de stap gezet om buiten mijn oorspronkelijk comfortzone te ontdekken wat voor passies ik nog meer heb. En een daarvan is mensen helpen bij het (her-)vinden van verbinding, en dat wat echt voor jou belangrijk is.

Met veel plezier coach ik ook jong-volwassenen. Je toekomst kan onzeker aanvoelen, gestrest, en dat kan je functioneren belemmeren. Je kan van coaching of een training nog een heel leven plezier hebben en een grote persoonlijke groei doormaken.

Als je het leuk vind om in de natuur te zijn kan ik ook met je wandelcoachen waarbij ik dan gebruik maak van de natuur en de ruimte om ons heen. Ik houd zelf erg van de natuur en actief buiten zijn en als het kan probeer ik coaching en trainingen op de een of andere manier te combineren met“buiten” of "ruimte".

Ik woon in de Randstad en doe ook online-sessies.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken