Maaike Decock

Maaike Decock
Naam Maaike Decock Adres Belgium,Flanders,Oudenaarde - Toon op kaart Soort professional CoachMindfulness coach Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingOnline begeleiding

Biografie

Mijn naam is Maaike Decock en ik ben nu zaakvoerder van Tarayogini. Maar dat is niet altijd zo geweest. Mijn leven heeft enkele jaren geleden een andere wending genomen. En ik vertel je graag in enkele woorden hoe dat in zijn werk is gegaan. 

Ik had tien jaar business ervaring op middle management niveau in de privésector. Ik was een workaholic en had allerlei klachten die terug te brengen waren op stress. Ik heb in eerste instantie in België begeleiding gezocht om inzicht te krijgen in de oorzaak van die klachten. Maar ik ben me gaandeweg gaan richten op de boeddhistische leer en o.a. op de Tibetaanse yoga (Lu Jong), maar dit was pas een begin van het volgen van talrijke opleidingen in het Oosten maar ook in het Westen. Het proces naar een kalme en rustige geest blijft me inspireren en boeien om me steeds verder te gaan verdiepen.

Het is een ingrijpend proces van bewustwording geweest dat geleid heeft tot een andere kijk op het leven, op mijn relatie tot mezelf en mijn omgeving, op mijn contacten met al wie mij omringt. Die nieuwe inzichten zijn gebaseerd op een evenwichtige balans tussen lichaam en geest. Ze zijn mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid ten goede gekomen en hebben mijn veerkracht opnieuw versterkt.

Maaike Decock
Expert in Energy & Stress managementNeem contact op Bekijk website

Profiel bewerken