Guido Wüner Wewengkang

Guido Wüner Wewengkang
Naam Guido Wüner Wewengkang Adres Breda, Nederland Soort professional CoachMindfulness coachOverig Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleidingVergoed door verzekeraar Specialismes

Informatie

Weer vol in je kracht staan = Minder stress, zorgen en meer genieten met meer resultaat.

'Effectieve en praktische begeleiding met resultaat.'

Ik ben gecertificeerd als ACT coach, MBSR mindfulness trainer cat.1, WorkplaceMT trainer, Human Fundamental trainer, NOBCO Business Coach, Meditatie leraar. 
 
Sinds 2000 coach, trainer en adviseur voor individuele klanten en organisaties op het ontwikkelen van emotionele intelligentie vaardigheden. Ik richt mij vooral op werk- en ondernemingsvraagstukken zoals stress, work-life balance, team- en organisatiecultuur. Gespecialiseerd in verkoop en commerciële omgevingen.

Van mijn begeleiding is wetenschappelijk aangetoond dat het leidt tot meer zelfbewustzijn, zelfmanagement, zelfsturing, empathie en sociale vaardigheden.
En daarmee tot meer vitaliteit, beter omgaan met stress, meer veerkracht en persoonlijk leiderschap.
 
In mijn begeleiding combineer ik  mindfulness en ACT technieken, ademtechnieken en technieken om het brein te optimaliseren. Allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (o.a. Harvard, Stanford). Wat ook heel sterk is aan de methode van deze begeleiding is, dat het heel goed toepasbaar is voor ‘onze westerse geest’. 

Je krijgt  inzicht in de werking van gedachten, emoties, conditionering, persoonlijkheid en gedrag. Het heeft daarmee een psychologische dimensie van zelfonderzoek en zet aan tot gerichte acties. Iets die veel  andere vormen van louter mindfulness- of ACT coaching niet hebben.

Het biedt de effecten waar veel mensen in hun werk in combinatie met hun privé-leven naar zoeken.
 
Wil jij dit ook? Maak een afspraak: afspraak@guidowuner.nl


Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken