Graziella Ricagnoli

Graziella Ricagnoli
Naam Graziella Ricagnoli Adres - Toon op kaart Soort professional Coach Eigenschappen Coaching

Biografie

Hi! Ik ben Graziella. Positief psycholoog, ECHA-specialist hoogbegaafdheid, coach, onderzoeker, docent, maar vooral een optimist die jou helpt om de persoon te worden die je het liefste wilt zijn.

Dagelijks coach en train ik met veel plezier en passie mensen die de regie in eigen hand nemen. Sommigen vinden hun leven oké, maar willen meer uit zichzelf halen. Anderen zijn vastgelopen en hebben besloten zich daar niet bij neer te leggen. Wat je reden ook is, ik help mensen zoals jij persoonlijke en positieve groei door te maken.

Mijn bedrijf, Vie+, heeft zijn wortels in het onwrikbare geloof dat deze tijd vraagt om mensen die hun plek willen innemen. Mensen die het mooiste uit zichzelf, uit de mensen om hen heen en uit anderen willen halen.

Door mijn manier van coachen en door mijn kennis te delen, wil ik het verschil maken. Ik wil je helpen de persoon te worden, misschien zelfs eerst nog te ontmoeten, die je het liefste wilt zijn.

Ik geloof dat als we meer authentiek zijn en onze sterke eigenschappen en talenten op buitengewone wijze inzetten, we een wereld achter kunnen laten die beter, mooier en schoner is.

 Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken