Freek Rijvers

Freek Rijvers
Naam Freek Rijvers Adres Bolkensteeg 19a, 5103 AA Dongen, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachFysiotherapeut Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingOnline begeleidingVergoed door verzekeraar

Biografie

Freek Rijvers werkt sinds 2002 als fysiotherapeut en is in 2017 afgestudeerd als Master Psychosomatisch fysiotherapeut. Freek heeft als fysiotherapeut zowel ervaring in de eerstelijns zorg als de tweedelijns GGz-zorg. Vanuit een holistische visie begeleidt Freek mensen bij het bevorderen en optimaliseren van hun eigen autonomie. Binnen zijn fysiotherapeutische behandelingen zet hij in het bijzonder het verbeteren of optimaliseren van relaties tussen het bewegend en psychisch functioneren van de patiënt centraal. Een van de methodes die hij hier voor gebuikt is de Acceptance and Commitment Therapy.

Het motto van zijn praktijk “mensenwerk met aandacht” brengt hij op deze manier dagelijks tot uiting. Daarnaast is hij verbonden aan GGz Breburg (locatie Dongen) als (psychosomatisch) fysiotherapeut.
 Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken