Yvette van Aarle

Yvette van Aarle
Naam Yvette van Aarle Adres Meester Sickeszlaan, Utrecht, Nederland - Toon op kaart Soort professional Coach Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingOnline begeleiding

Biografie

Mijn coaching richt zich op (startend) managers die te maken krijgen met meer verantwoordelijkheid en een complexere werkomgeving. Het is een moment in je carrière die je wat onzeker maakt en het gevoel geeft de controle te verliezen. Met mijn coaching help ik je om rust te vinden.

Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Je zult uitgedaagd worden om anders te kijken naar jezelf en een situatie. ACT helpt mij daarbij, naast 25 jaar werkervaring. Mijn kracht is om structuur te bieden zodat jij rustig kan ontdekken wat er speelt en hoe je er op een nieuwe manier mee om kan leren gaan..

Ik werk speels vanuit een flow van wat ontstaat in het moment, niet vanuit een standaard routekaart. Vaak maken we dingen visueel of verhalend omdat beeldend werken langer effect sorteert. Ik coach zowel individueel als teams.

Ik bied:
* teamcoaching
* individuele coaching
* ontwikkel assessments
* marketing coaching

Certificeringen: AEM-Cube assessment, ingeschreven in het StiR register van kwaliteitscoaches, NOBCO Practitioner, AEM-Cube assessment.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken