Sylvia van Nierop

Sylvia van Nierop
Naam Sylvia van Nierop Adres Els van Roodenstraat 20, 2036 AD Haarlem, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachOverig Eigenschappen CoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Ik ben Sylvia van Nierop (1971). Sinds 2015 coach ik mensen die  worstelen met het leven net als ik.
 ACT heeft mij geholpen mijn verstand een stuk minder serieus te nemen.
Hierdoor kan ik de pijn van het leven beter dragen en het geluk van het leven ontvangen.
Al spelend worstel ik door het leven en doe, meer en meer, wat voor mij waardevol is.

Ik geef groepstrainingen en 1 op 1 coaching voor:

  • mensen die flexibeler om willen gaan met de zaken waar ze tegenaan lopen in hun leven (waaronder mensen geraakt door kanker en hun naasten)
  • voor bedrijfsleven t.b.v. klantgericht werken in samen werking met Feeddex en Guido Wüner Wewekang https://feeddex.nl/trainingen-klantgericht-werken/

Ik werk op basis van ACT en afhankelijk van de wensen van de klant in combinatie met creatieve oefeningen met bv. klei, verf, tekenen, drama en beweging.

Ik ben in mijn laatste jaar van de opleiding Psychosociaal ACT therapeut bij de Stresswise Academy. Voor mijn andere opleidingen verwijs ik naar mijn linked in profiel. 

Mijn eigen worsteling is duurzaam leven. Het is een groot verlangen dat makkelijk in een moeten veranderd en vaak genoeg kies ik voor gemak. Ik zie de klimaatverandering gebeuren om mij heen en ik zie een samenleving die alleen maar meer meer meer wil. En soms word ik overspoeld door het gevoel dat ik een plaag ben en elke stap die ik neem de wereld nog verder belast. Ik voel me machteloos.

Ik droom ervan om met behulp van ACT mijzelf, anderen en de wereld duurzamer te maken. Zodat ook mijn zoon en zijn kinderen in deze mooie wereld hun eigen worstelingen kunnen ontdekken.

Hoe ik dit verlangen handen en voeten ga geven, weet ik nog niet, maar het gaat komend jaar gebeuren.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken