Rianne van Strien

Rianne van Strien
Naam Rianne van Strien Adres Deventer, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachOverig Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Rianne (1980) is gefascineerd door gedrag van mensen, hoe komt het dat de een altijd piekt op het juiste moment en de ander juist duikt als het belangrijk wordt? 

Als sportpsycholoog heeft Rianne veel ervaring in de sportwereld en zich verdiept in de processen die een rol spelen bij presteren onder druk. “Being Comfortable by being uncomfortable” - oftewel spanning, zenuwen horen erbij, herken bij jezelf wat jij doet en durf te handelen volgens je plan, onder alle omstandigheden, dus ook als de zenuwen door je lijf gieren. 
 
Rianne schuwt niet om je te confronteren met wat ze waarneemt en prikkelt je om je eigen motieven te onderzoeken: wat is voor jou waardevol gedrag? Wat streef je na en wat betekent dat voor de keuzes die je maakt, zowel op je werk als privé? 
 
Herken je eigen patronen en leg de focus op de juiste dingen, de kans dat je op die manier je doelen bereikt wordt groter, maar vooral: het geeft voldoening als je dagelijks bezig bent jezelf te verbeteren. Leer genieten van het onderweg zijn met jouw doelen als focus en je innerlijke drijfveren als kompas.
 
Rianne spreekt het liefst af op een locatie in het land voor een kop koffie, een goed gesprek of een enerverende wandeling. Af en toe een gesprek online is ook mogelijk, maar bij voorkeur treffen we elkaar “live”!


Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken