Marjel Dijk

Marjel Dijk
Naam Marjel Dijk Adres Terborg, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachMindfulness coachOverig Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Ik ben Marjel Dijk, coach voor loopbaan, vitaliteit & ontwikkeling. Mijn manier van werken is direct in contact, met humor als inzet, metaforen en de kracht van de stilte benuttend om inzicht en handreikingen te bieden om anders te denken en daardoor anders te voelen en te doen.

In de rol van ACTCoach bied ik begeleiding aan mensen van ziek naar herstel, van herstel naar meer werkplezier en zelfvertrouwen voor de beste performance op of naar de gewenste werkplek. Kort gezegd voor meer fit, fits, fun en flow, fast forward.

Mensen nemen met mij contact op wanneer men hulp zoekt bij:

  • Versterken van vitaliteit ( burn-out behandeling/begeleiding)
  • Vergroten van zelfvertrouwen / assertiviteit
  • Verlichten van angsten en piekermomenten¬†
  • Voorkomen van stagnatie en conflicten
  • Verkennen van jezelf en je diepste verlangens en drijfveren
  • Verder groeien in leiderschap naar zelfmeesterschap in werk en leven.

ACT is de basis voor alle programma's die wij geven. Met ACT op zak support ik mensen met een hulpvraag graag verder in werk en leven.

Samen met mijn partner verrichten wij onze diensten vanuit ons eigen bedrijf Novum Advies & Training. Bijvoorbeeld als freelance coach & mobiliteitsadviseur bij grote organisaties en in mijn onze eigen praktijk BMS (Body, Mind, Spirit). 

Met lieve groet,

Marjel DijkNeem contact op Bekijk website

Profiel bewerken