Marja Ploeg

Marja Ploeg
Naam Marja Ploeg Adres De Panoven 25, Geldermalsen, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachPOH-GGZPsychosociaal Hulpverlener Eigenschappen 1-op-1 therapieCoaching

Biografie

Verbonden verbinden - coaching bij laag zelfbeeld

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en professionele kennis begeleid ik mensen met een lage zelfwaardering om met lef en innerlijke rust in het leven te gaan staan. Het is mijn verlangen om anderen te laten ontdekken wie ze zijn zodat ze echt vanuit hun hart en vanuit rust op hun unieke manier van betekenis kunnen zijn voor de wereld om hen heen. Dat doe ik vanuit de waarden: betrokkenheid, acceptatie (of veiligheid), hoop, verbinding en toewijding.

Na een loopbaan in het bedrijfsleven ben ik Social Work gaan studeren. Van die switch heb ik nog geen moment spijt gehad. Ik houd ervan mensen te versterken en heb dat in de loop van de jaren op verschillende manieren kunnen doen: bij onder meer situaties van burn-out en overbelasting, rouw en verlies, echtscheiding, chronische pijn en het dealen met psychische klachten.

Ik heb als hulpverlener gewerkt in diverse settings. De laatste jaren werk ik als Praktijkondersteuner GGZ bij huisartsen. Omdat ik meer tijd wilde hebben voor mijn cliënten en meer op mijn eigen manier wilde werken, heb ik in 2020 besloten om naast mijn gewone baan vanuit mijn eigen praktijk te gaan werken. Zo ontstond CompAct Therapie en Coaching. 

Na  mijn HBO-studie ben ik mij verder gaan specialiseren in de Cognitieve Gedragstherapie, de Oplossingsgerichte Therapie en de Acceptance en Commitment Therapie (ACT). Waarbij de ACT toch wel mijn hart heeft gestolen. Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken