Marieke Wubs Vrij Leven ACT Coaching

Marieke Wubs Vrij Leven ACT Coaching
Naam Marieke Wubs Vrij Leven ACT Coaching Adres Hellingen 21, Dordrecht, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachOverig Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Welkom, wat leuk dat je een kijkje op mijn profiel neemt!

WIE BEN IK?
✓ Marieke Wubs, 46, hou van wandelen, reizen, blogs over ACT  schrijven en salsadansen
✓ 23 jaar ervaring in de GGZ. Ik werk als Specialistisch Ambulant Behandelaar & ACT therapeut op de polikliniek voor volwassenen met autisme en geef zowel 1 op 1 ACT therapie als ACT therapie in groepsverband
✓ ACT Coach vanuit mijn bedrijf Vrij Leven ACT Coaching voor vrouwen die worstelen met de relatie met zichzelf, hun eetgedrag & gewicht
✓ ACT Master en onlangs door ACT Guide geïnterviewd
https://act-guide.com/in-gesprek-met-marieke-wubs/

BEN JIJ DIE VROUW DIE….?
✓ een druk  (werk/sociaal leven) heeft met op veel gebieden prima de regie, behalve op  je relatie met jezelf, je eetgedrag en je gewicht?
✓ Helemaal klaar is met dat eeuwige gevecht met de weegschaal en die eeuwige strijd in je hoofd?
✓ Wil leren om gezonde, verstandige keuzes te maken met eten en je niet te laten leiden door alle verwachtingen van de maatschappij, waarin je moet voldoen aan het klassieke schoonheidsideaal, dat staat voor dat slank goed is, een niet strak lijf voor gefaald  hebben en je blijkbaar met een droomlichaam en de beste versie van jezelf door het leven moet gaan om gelukkig te kunnen zijn?
✓ Op zoek is naar een psychologische methode die wetenschappelijk bewezen is en dus op de lange termijn werkt, waarbij je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk lichter door het leven gaat?
✓ Misschien wel teleurgesteld is in zichzelf, omdat je tot op de dag van vandaag nog niet in staat bent gebleken om blijvend regie op je eetgedrag te pakken en die vrijheid met je relatie met eten te behouden?
✓ Het alternatief voor het gevecht in je hoofd wil ontdekken, bereid zijn te investeren in lastige gedachten en gevoelens i.p.v. het gevecht er mee aan te blijven gaan, zodat ze jou niet langer meer in de weg staan in het leven dat JIJ wil leven?

Kortom: Wil je ontdekken hoe JIJ je leven (nog) leuker kan maken en kunt leren omgaan met de lastige gedachten en gevoelens die dit tot nu toe in de weg staan?

STEL JE EENS VOOR DAT JE ZOU LEREN OM…
✓ Je (dieet)gedachten wat minder serieus te nemen?
✓ Beter in staat zijn om alles wat je liever niet zou willen ervaren te leren toe te staan, zodat het je niet meer in de weg staat om het leven te leiden wat voor JOU belangrijk is?
✓ Een nieuwe, vriendelijke relatie met jezelf en je eetgedrag te ontwikkelen, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet?

ACT je leert om te mogen denken wat je denkt, voelen wat je voelt en te zijn wie je bent en je hier niet meer tegen hoeft te vechten. Dit geeft zoveel meer RUST. Als je vanuit die RUST zelf besluit dat je wilt afvallen,  dan wil ik graag jou laten ontdekken, hoe dat wat
minder streng en met wat vriendelijker voor jezelf eruit kan gaan zien!
Vaak staan je gedachten en gevoelens dit in de weg. Het ontdekken en handelen naar je waarden is de sleutel voor een waardevol leven.
Ik leer JOU om meer UIT je hoofd en IN het LEVEN te komen, het leren loslaten van dat eeuwige gevecht met al die lastige gedachten, die oneerlijke strijd die je nooit gaat winnen.

Die VRIJHEID geef ik graag meer GEWICHT ook voor JOU!

WAT VOOR COACH BEN IK?
✓ Ik oordeel niet, ben open, heb humor en wil vanuit oprechte interesse graag weten hoe het is om ‘jou’ te zijn.
✓ Ik houd je een spiegel voor, loop met je mee op het pad van gedragsverandering.
✓ De advocaat van je hart, tijdens onze gesprekken ben ik er echt 100% voor JOU!
✓ Mijn enige belang is dat jij gaat bereiken wat voor JOU belangrijk is en gaat ontdekken hoe het nog leuker kan en jou dichter bij het leven te brengen waar jij van droomt.

HOE ZIET EEN COACHTRAJECT BIJ MIJ ERUIT?
✓ Een coachtraject geheel op maat voor jou, waarin ik je laat kennismaken met de 6 pijlers van ACT. Hiermee leer je flexibeler om te gaan met de lastige dingen van het leven en ontwikkel je meer persoonlijke veerkracht.
✓ Online coachgesprekken van 1 uur, ook mogelijk in de avonduren/weekend.
✓ Onbeperkt toegang tot de ACT guide app van drs. Gijs Jansen, waarbij je ook na afloop van het programma toegang tot blijft behouden, vol met het nieuwste materiaal, artikelen, oefeningen en video’s.
✓ ACT is een gedragstherapie, je gaat dus in je dagelijkse omgeving aan de slag met de
opdrachten die ik in ACT Guide voor je klaarzet.

NADAT JE HET COACHINGSTRAJECT BIJ MIJ HEBT DOORLOPEN HEB JE DIT BEREIKT:
✓ Een vrije relatie met je eetgedrag, je gewicht en zoveel gebieden meer en je beschikt over
de vaardigheden deze te behouden.
✓ Op alle gebieden ben je veerkrachtiger geworden, kunt beter omgaan met lastige situaties van het leven, beter opkomen voor jezelf, je behoeftes en geeft jezelf meer prioriteit.
✓ Je leidt het leven dat JIJ wilt leven, waarbij je niet meer geleefd wordt door je angst, onzekerheid of wat er ook maar speelt, maar blijft MET je lastige gevoelens stappen zetten op weg naar de dingen die voor JOU het leven waardevol maken.

Ga je de SAMEN met mij het pad van gedragsverandering bewandelen?
Stuur mijn een mail voor een geheel vrijblijvend gratis online coachgesprek van 45 min.
marieke@vrijlevenactcoaching.nlNeem contact op Bekijk website

Profiel bewerken