Karin van den Bos

Karin van den Bos
Naam Karin van den Bos Adres Netherlands,South Holland,Vlaardingen - Toon op kaart Soort professional CoachMindfulness coachOverig Eigenschappen CoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

The goal is not to feel 'betterbut to 'feel' better. Steven C. Hayes

Een spreuk die op mijn leven van toepassing is en het geen ik heb geleerd door een moeilijke periode in mijn leven.

Ik ben opgeleid tot gecertificeerd mental & systemisch coach, teamcoach, mindfulnesstrainer, burn-out coach, counselor bij depressie rouw en verlieservaringen. En nu ook om als professional met ACT te werken.  Ook heb ik de specialisatie begeleidingskundige voor professionals en organisaties succesvol gevolgd op de Hogeschool Rotterdam.

Als enig kind groeide ik op in een oudere familie, een verhaal waarin geen plaats was voor gevoelens en emoties. Ik leerde al vroeg op eigen benen staan. Hierdoor ontwikkelde ik veel overtuigingen en patronen  en denkwijzen die mij later in het leven belemmerden en blokkeerden. De weg naar zelfkennis, onderzoek naar mijn geschiedenis alsmede het leren omgaan met de moeilijkheden die het leven ons biedt, heeft mij weer opnieuw leren voelen. Hierdoor ben ik me ook beter gaan voelen. Dit heeft voor mij helende werking gehad waar door ik mijn leven op mijn 49ste levensjaar een een andere wending heb gegeven.

Door 33 jaar werkervaring in de gezondheidszorg, waarvan 12 als manager van meerdere teams en locaties, heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen, teams, veranderingen en reorganisaties. Mijn eigen proces vanwege een burn-out en mijn fascinatie voor mensen en gedrag heeft mij geïnspireerd tot verdere bij- en omscholing. 

Met mijn kennis, kunde en ervaring zet ik mij nu in voor ontwikkeling van medewerkers, leiders, teams in organisaties door middel van coaching, diverse trainingen en workshops.

Mijn ambitie is belemmerde patronen, dynamieken en overtuigingen zichtbaar te maken. De weg te openen naar een bewuster leven waarin mensen leven vanuit hun eigen waarden en vanuit zingeving. Een leven waarin men kan omgaan met alle moeilijkheden die het leven ons te bieden heeft.

 

 Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken