Wijzig je omslagfoto
differentcoaching@gmail.com
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Judith
Migchels
Parklaan 54A, Eindhoven

Judith Migchels, de oprichter van Different Coaching, heeft oorspronkelijk Scheikundige Technologie gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Daarnaast studeerde zij in de US waar zij haar Master in Business Administration en Master in Management behaalde. Zij volgde gedurende haar loopbaan verschillende Executive Coaching, Management Coaching, en Loopbaan Coaching trainingen. Ook is zij opgeleid in Arbeid- & Organisatie en Klinische Psychologie en heeft zij zich verdiept in Rationele Effectiviteits Training (RET) en Neurolinguïstisch programmeren (NLP).
Judith heeft een ‘proven trackrecord’ in de vakgebieden General Management/Directie & Bestuur, Sales & Marketing, en Operations Management, opgedaan binnen enkele grote multinationals waaronder Shell en DSM. Daarnaast heeft zij voor haar werk veel internationaal gereisd (USA, Europa, Azië). Zij is iemand uit de praktijk, zeer succesvol, die u gericht kan helpen met al uw vragen. Judith Migchels werkt als CEO/General Manager in het bedrijfsleven. Voor meer informatie, bezoek ook LinkedIn.
Judith wordt door cliënten en medewerkers geprezen vanwege haar gedrevenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Zij is een uitstekende People Manager en Inspirerende Coach, die haar sterke people skills, business en management ervaring en de (verborgen) competenties van de Coachee gebruikt om het optimale resultaat te verkrijgen. Haar persoonlijke stijl is pragmatisch en resultaat gericht. Change Management en (vrouwelijke) high potentials zijn haar specialiteiten. Een uitstekende Coach met meer dan 20 jaar ervaring, die gericht met u zal samenwerken. Zodat u uw doel snel zult bereiken!