Jolanda Wolters

Jolanda Wolters
Naam Jolanda Wolters Adres Soort professional Coach Eigenschappen 1-op-1 therapieCoaching Specialismes

Informatie

Hallo,

Ik ben Jolanda Wolters. In 2016 heb ik de stap genomen om mijn passie vorm te geven met COUCHING. Een praktijk voor ACT-therapie en coaching voor jongeren en volwassenen, die durven te kiezen om goed voor zichzelf te zorgen. 

Ik geloof dat iedereen in zijn leven te maken krijgt met moeilijke gedachten, gevoelens en ervaringen. Tijd en ruimte maken om hierbij stil te staan en te investeren in je persoonlijke ontwikkeling is een cadeautje wat ik iedereen gun in deze hectische maatschappij. 

Mijn praktijk bevindt zich in de rustige omgeving van gemeente Hilvarenbeek en is gelegen tussen Breda, Tilburg en Eindhoven. De praktijk is gekoppeld aan mijn woning waar ik woon met mijn man en drie kinderen. De begeleiding wordt geboden in een warme, huiselijke sfeer en is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je een positieve, empathische houding krijgt naar jezelf en weet om te gaan met de hectiek van alledag. Ik laat je graag ontdekken hoe je meer keuzevrijheid krijgt, zodat je vanuit je eigen waarden gaat handelen, beter voor jezelf kunt zorgen en meer veerkracht ontwikkelt.    De vrijheid en ruimte die je hierdoor gaat ervaren, is goud waard!

Ik zie je graag in mijn praktijk. Je bent meer dan welkom!

Groetjes JolandaNeem contact op Bekijk website

Profiel bewerken