Harriët Roebersen

Harriët Roebersen
Naam Harriët Roebersen Adres Stalpaert van der Wielenstraat 3, 2026 TE Haarlem, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachPOH-GGZPsychosociaal Hulpverlener Eigenschappen 1-op-1 therapieOnline begeleiding

Biografie

Coaching gaat bij mij over acceptatie. Van jezelf, van je vervelende gedachten en emoties en van alles wat in het leven op je af komt. Door te leren meer te accepteren - in plaats van weg te drukken of te vermijden van vervelende gebeurtenissen - staan we stil bij wat echt belangrijk is voor jou. Zo maak jij plaats om meer te leven zoals jij wenst en verlangt.

Geboren in Indonesië en opgegroeid en geadopteerd in Nederland heeft acceptatie een centraal thema in mijn leven. Mijn zoektocht naar wie ik ben en om mijn eigen weg en passie te volgen loopt als een rode draad door mijn leven. Het gevoel voor anderen van betekenis te zijn is voor mij een belangrijke waarde.

Op zeer jonge leeftijd heb ik mijn passie gevolgd en aan de Hogeschool voor de Kunsten een aantal jaar een opleiding gevolgd tot klassieke danseres.
Van dans ben ik altijd blijven houden maar ik koos na het middelbaar onderwijs voor de HBO opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool inHolland in Amsterdam. Na afstuderen in 2006 werkte ik als sociotherapeut en behandelaar in verschillende (klinische) settings waar ik ervaring opdoe met CGT behandelingen en met het begeleiden en behandelen van zowel lichte als complexe psychische en psychosociale klachten.

Samen met Sarah Doncker ben ik sinds December 2017 één van de oprichtsters van Nieuw Geluk. Coaching en training, gericht op toekomstperspectief en persoonlijke groei, waarbij het gaat over in verbinding staan met persoonlijke waarden en drijfveren.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken