Fenny van de Bovenkamp

Fenny van de Bovenkamp
Naam Fenny van de Bovenkamp Adres Aalsburg 2923 6602 WK Wijchen - Toon op kaart Soort professional Coach Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingOnline begeleiding

Biografie

Vitaliteit op de werkvloer!
- Veerkrachtige ondernemer zijn
- Beter om gaan met werkdruk en tegenslagen
- Samen met jou maak ik graag het verschil!

Ik ben Fenny van de Bovenkamp, oprichter en eigenaar van "Fenny van de Bovenkamp". Werkzaam als Mental coach met specialisatie tot ACT coach/trainer voor de ondernemer/het bedrijfsleven.

Al van jongs af aan ben ik enorm geïnteresseerd in het gedrag, de gevoelens en gedachten van mensen. Boeiend om te zien hoe mensen reageren op uitdagende situaties. Mijn keuze voor Mental coach sluit dan ook perfect aan bij mijn interesses. Door het volgen van de opleiding tot ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) coach ben ik nog beter in staat jou te motiveren en in actie te laten komen. Dit om jouw leven als ondernemer zowel zakelijk als privé weer lekker te laten lopen en jij beter in je vel zit. Deze manier van trainen/coachen leert jou om op een andere doeltreffende manier om te gaan met tegenslagen die op je pad komen.

Ik onderscheid mij door mijn lef om altijd te zeggen waar het op staat zodat je niet tijdelijk ‘uit de brand’ bent. Je boekt blijvend resultaat. Wil je graag een no-nonsens coach die recht op het doel afgaat en confronterend te werk kan gaan als het nodig is? Dan ben ik degene die je zoekt!

Geïnteresseerd en wil je meer weten over mij en de trajecten die ik aanbied? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken