Eefke Scheepers

Eefke Scheepers
Naam Eefke Scheepers Adres Gestelsestraat 158, 5615 LK Eindhoven, Nederland - Toon op kaart Soort professional CoachEerstelijns PsycholoogPsycholoog Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleiding

Biografie

Ik ben Eefke Scheepers. Ik werk als psycholoog, ACT coach en mindfulness trainer in mijn eigen praktijk.

Ik ben 40 jaar en woon in Eindhoven, samen met mijn vriend en twee kinderen. In mijn praktijk verzorg ik coaching, training en therapie aan individuen en (kleine) groepen. Centraal daarin staat het vergroten van veerkracht. De uitdagingen die je tegenkomt (h)erkennen, ze in de ogen kijken en leren er wat flexibeler mee om te gaan. De controle wat vaker loslaten en investeren in de relatie met jezelf zodat je meer ruimte krijgt om je leven betekenisvol in te richten.

Leren door te ervaren, dat is de kern van hoe ik werk. In een veilige setting je zelfinzicht vergroten en experimenteren met gedragsverandering. Afstemmen op jezelf en de ander staan daarin centraal en er is altijd ruimte voor humor. Van cli├źnten hoor ik terug dat mijn manier van werken toegankelijk, warm, direct en daadkrachtig is.

 

* Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

* Mindfulness

* Stress gerelateerde klachten

* Angst en somberheid

* Persoonlijk leiderschap

* Effectief communiceren

* Balans, zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling

 

Nieuwsgierig? Kijk eens op mijn website 

www.eefkescheepers.nl

Of neem vrijblijvend contact met me op!Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken