Cora Hoogcarspel

Cora Hoogcarspel
Naam Cora Hoogcarspel Adres Bremberg 3, 4661 PJ Halsteren, Nederland - Toon op kaart Soort professional OverigPsychosociaal Hulpverlener Eigenschappen 1-op-1 therapieOnline begeleidingVergoed door verzekeraar

Biografie

ACT is voor mij een prachtige aanvulling op mijn ervaring in het behandelen van cliënten met seksuele- en/of relatieproblemen.

Sinds 1994 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Halsteren. Mijn specialisaties in de seksuologie zijn: verschil in verlangen, seksverslaving, pijn bij het vrijen, problemen met seksuele geaardheid, parafilieën, erectieproblemen, vaginisme en seks bij ziekte en verlies. Een speciaal plekje in mijn hart heeft seks en intimiteit bij senioren.

In de relatietherapie richt ik me meestal op de communicatie (mindful), op de verschillen tussen  de partners (respect) en wat mensen echt belangrijk vinden in hun relatie maar ook voor zichzelf. Dat geeft vaak veel inzicht in de problemen die spelen maar ook wat men met elkaar wil op langere termijn. 

Individueel behandel ik cliënten met psychische problemen die voortkomen uit angst, boosheid, onverwerkt verdriet en andere emoties waar ze moeilijk mee om kunnen gaan.

Registraties: psychosociaal therapeut (NVPA), seksuoloog NVVS, vat van Zelfwaardering (seksverslaving).Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken