Professional

Wijzig je omslagfoto
info@centreer.nl
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

CENTREER -
Mariange Schilham
Overijssel
Aa-Landen, Zwolle, Nederland

“Mariange heeft in gesprek een zeer scherp oog voor onderliggende details. Ze is uiterst sensitief, neemt geen blad voor de mond en zit vol ongewone invalshoeken. Met haar deskundigheid zet ze de juiste tools in waarmee je verder komt.”Cliënt

In welke fase je in je leven ook bevindt er kunnen tal van redenen zijn waardoor je je momenteel misschien somber, onzeker, vermoeid, boos of verdrietig voelt. Je slaapt slecht of piekert veel. Wellicht kom je er niet uit in je relatie of op het werk. Of zie je het gewoon even niet zitten omdat je niet weet welke kant je uit moet.
Wie ben ikIk ben Mariange Schilham therapeut/coach in Zwolle.Ik zet met veel plezier en overtuiging mijn expertise in om mensen met energie en zelfvertrouwen op hun eigen pad te laten lopen.
Werkwijze & ACTMijn methode is direct, open, eerlijk en to the point, met ruimte voor humor en luchtigheid. Ik werk met ACT (acceptance and commitment therapy), een nieuwe en zeer effectieve methode die snel inzichten geeft.
Wat gaan we doenWe zullen praten maar vooral ook veel doen. Door middel van oefeningen ervaar je direct hoe dingen voor jou werken in je dagelijks leven. We onderzoeken samen hoe jij werkt. Wie ben je? Wat zijn jouw mechanismen, controle- en vermijdingsstrategien, gedachten, gevoelens en waarden.
Met als doel dat je, met de tools die je aangereikt krijgt, je op een zachtaardige en effectieve manier om kunt gaan met alles wat je denkt, voelt en ervaart terwijl je op weg gaat om je doelen en dromen te verwezenlijken. 
Voor welke klachten is het goed inzetbaarBij klachten gerelateerd aan: burnout, stress, relatie- en of werkproblematiek, verlies, depressieve gevoelens, zingeving en angsten. Voor volwassenen en jongeren.
ContactWil je weten of ik de juiste coach ben voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Centreer - praktijk voor coaching, ACT therapie en training.info@centreer.nl06 520 44 933Mariange Schilham