Carolijn Roelofs

Carolijn Roelofs
Naam Carolijn Roelofs Adres Papendrecht, Nederland - Toon op kaart Soort professional Coach Eigenschappen CoachingOnline begeleiding

Biografie

Ik gun het jou om je altijd vrij te voelen dát te doen wat jouw leven waardevol maakt.

Je kunt op ieder moment besluiten wie jij wil zijn. Het gaat er niet om wat je van anderen krijgt maar wat jij doet op basis van jouw kernwaarden. Want als jij mag zijn wie je werkelijk wil zijn en vervolgens ook geeft wat je wil zijn dan weet ik zeker dat jij je altijd vrij voelt dat te kiezen wat goed is voor jou en leef je een waardevol leven.

Daarnaast geloof ik dat het leven leuker wordt als je goede vrienden bent met jezelf. Het maakt dat je zelf krachtig aan het stuur staat van je leven, wat er ook op je pad komt.

Ik combineer de geweldige ACT methode met toekomstgerichte coaching en doe dit door jou een unieke ervaringsgerichte beleving te geven in de natuur. Want de natuur helpt met prachtige metaforen waar wij ACT coaches zo van houden en zorgt voor een snelle ontspanning. Met al die ingrediënten blijft het niet alleen bij heldere nieuwe inzichten en bewustwording maar kom je ook echt in actie zodat je daadwerkelijk verandert wat jij anders wil. 

Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden en blijven hangen in dat wat er ooit was. Ik coach stevig, resultaatgericht, betrokken en met humor. Ik heb een haarfijn zintuig wat voelt wat liever niet gevoeld wil worden en breng juist daarmee de verandering op gang. Ik help jou je interne saboteurs te ontmaskeren zodat jij je VRIJ voelt dat te doen wat goed voelt voor jou.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken