Bernadette Kwaks

Bernadette Kwaks
Naam Bernadette Kwaks Adres Soort professional CoachOverig Eigenschappen CoachingOnline begeleiding Specialismes

Informatie

Mijn naam is Bernadette Kwaks en ik ben sinds 2008 actief als zelfstandige op het gebied van mens en werk.

Na het behalen van mijn Hbo-diploma voor Arbeidsvoorziening, heb ik ruim 25 jaar lang ervaring opgedaan in coaching en advisering op het gebied van mens en werk. In 2008 heb ik heel bewust besloten om verder te gaan als zelfstandige. Nu zet ik mijn passie en plezier optimaal in voor professionele begeleiding.

Met regelmaat volg ik cursussen en opleidingen om mijn kennis en vaardigheden te vergroten en verdiepen, bijvoorbeeld: psychosociaal counselor, stressmanagement, Stress- en Burn-Out Coach.

Ik ben dus al geruime tijd gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vastgelopen zijn in hun persoonlijke leven en/of hun loopbaan. Bedrijven schakelen mij in als zij hun medewerkers optimale ondersteuning willen bieden. Mijn begeleiding kan bijvoorbeeld dienen als preventie, of in het kader van duurzame inzetbaarheid. 

Humor, passie, plezier en professionaliteit: dat zijn voor mij de belangrijkste ingredi├źnten om mensen op een fijne en effectieve manier te begeleiden.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken