Astrid van Hoek

Astrid van Hoek
Naam Astrid van Hoek Adres Oirschot, North Brabant, Netherlands - Toon op kaart Soort professional CoachOverig Eigenschappen Coaching

Biografie

Begeleiden van mensen, kinderen en volwassenen, is mijn passie. Mensen even een steuntje in de rug geven, hen helpen tot inzicht en in beweging te komen, zodat ze daarna op eigen kracht weer verder kunnen.

Al jong was ik geïnteresseerd in wat mensen drijft, wat maakt dat ze doen wat ze doen. Ik ga er van uit dat mensen altijd het beste willen doen wat in hun vermogen ligt. Toch kun je op een bepaald moment in je leven het gevoel hebben dat je vastloopt.  Ik vind het steeds weer een mooie uitdaging om samen te onderzoeken wat maakt dat je vastloopt en vooral wat er nodig is om weer vooruit te kunnen.

Ervaring

Ik ben mijn loopbaan begonnen als groepsleidster bij jonge kinderen en heb vervolgens vele jaren als gezinsbegeleidster gewerkt met gezinnen met diverse problematiek. In mijn werk als gezinsbegeleidster merkte ik dat het voor ouders, ondanks hun goede wil en inzichten, soms toch lastig is om tot verandering te komen. Ik ben me daarom steeds meer gaan verdiepen in de onderliggende oorzaken die problemen in stand houden. 
Sinds ik de opleiding tot ACT-coach heb gevolgd ben ik besmet geraakt met het ACT-virus. ACT heeft mij persoonlijk veel gebracht waar ik mijn leven lang plezier van heb. Het is mooi om te zien dat dit ook bij mijn cliënten zo werkt.

Ik ben moeder van 3, inmiddels volwassen, kinderen. Als moeder heb ik ervaren dat opvoeden niet altijd makkelijk is.  Met mijn werkervaring, opleiding en een flinke portie levenservaring heb ik een sterke basis in huis om jou individueel, als ouder of als gezin verder te helpen.

Mijn persoonlijke kracht is het echt contact maken met de ander. Ik hoor van mijn cliënten terug dat ze zich bij mij veilig en gehoord voelen. Ik benader de ander met respect en zonder oordeel, je mag zijn wie je bent.Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken