Alexander Verbree

Alexander Verbree
Naam Alexander Verbree Adres Vivaldisingel 317, Nieuw-Vennep, Nederland Soort professional CoachPsycholoogPsychosociaal Hulpverlener Eigenschappen 1-op-1 therapieCoachingGroepstherapieOnline begeleidingVergoed door verzekeraar Specialismes

Informatie

Waarom ACT?

Al eerder in mijn leven heb ik ontdekt wat het verschil is tussen "als" en "dan". Het leven is makkelijker dan je denkt, maar tegelijkertijd geldt vaak dat het leven juist moeilijker is als je denkt.

ACT is een therapievorm die daarbij aansluit. De afgelopen drie jaar ben ik me meer en meer gaan verdiepen en specialiseren in deze therapievorm. Dat heeft er in geresulteerd dat ik mij nu ACT master mag noemen.

Over mezelf

Ik ben opgeleid als psycholoog (universiteit Leiden). Ik heb mij destijds voornamelijk toegelegd op methoden en technieken van onderzoek toegelegd met wat keuzevakken in de richting van Klinische en Gezondheidspyschologie.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben op het gebied van beleidsonderzoek heb ik het roer omgelegd en ben ik mijn eigen praktijk begonnen in 2014. Om een eigen praktijk te starten heb ik de opleiding tot integratief therapeut gevolgd bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Naast mijn werk heb ik een gezin met twee opgroeiende zoon. In mijn vrijetijd ga ik graag een rondje hardlopen of trek ik er met de fiets op uit.

 

 Neem contact op Bekijk website

Profiel bewerken